• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

No to ja dziś kupiłam miesięcznik dziecko i w środku jest fajny dodatek, książeczka z bajką + płyta z nagraniem bajki. Ja mam akurat brzydkie kaczątko, ale są też inne. O dziwo, cała gazeta z prezentem tylko 3.50. Polecam.

reklama
MONA - fajniutki :tak:

To ja tez wkleje: dresik kupiłam ostatnio w Auchan za smieszna cene 24 zł :-D...i komplecik zrobiony przez moja mame - obawiam sie ze juz prawie za mały :sorry2:
A swoja droga powyjmowałam juz wszystkie bodziaki rozmiar 74 ktore dostalismy w "spadku", bo tylko te Kubali pasują:-)

A ja postanowiłam nabyc taka oto zabawkę dla Patrysia.

opis.gif

MUZYCZNE KRÓLESTWO

Rewelacyjna zabawka dla naszych pociech

kingdom.JPG

Przedmiotem aukcji jest interaktywna zabawka dla maluchów wykonana z dobrej jakości plastiku, w ładnych, żywych kolorach.
Zabawka jest wielofunkcyjna. Posiada duże przyciski którymi włączamy/wyłączamy dźwięki i muzykę, w czasie trwania muzyki mrugają kolorowe gwiazdki. Dźwięki są miłe i zachęcające do zabawy. Zabawka posiada trzy miezależne grzechotki które dziecko może dowolnie przekręcać. Ponadto pod zabawką znajduje się przycisk ON/OFF, umożliwiający całkowite wyłączenie.
Zabawka przeznaczona dla dzieci powyżej 3 miesiąca życia (informacja od producenta na opakowaniu).
Zabawka​

Mona fajna ta zabaweczka :tak: ja już jedną edukacyją mam tego pieska z fisher price co wam już kiedyś wklejałam niby jest od 6 miesiaca ale ja już od dawna synkowi ją pokazuje i naciskam na te nóżki, rączki, nosek, uszka, brzuszek :-D najpierw Nikus się przyglądał potem zaczęłam naciskac jego rączką o te przyciski i teraz jak np. tego pieska dam gdzieś koło małego to on się tak fajnie obraca do tej zabawki i próbuje naciskac i czasami mu wychodzi przypadkiem ale jak niewyjdzie to się wnerwia :-p:-D

reklama
swietna rzecz mona,
spokojnie juz mozemy takie zabawki wprowadzac bo na dniach dzieciaki zaczna sie nimi bawic, ja mam taka po starszych dzieciach , wczoraj probawalismy czy mala cos zakuma i cos tam pomalutku...
tam sa takie przyciski ktory powoduja reakcje, np naciszniesz komin to sie wysunie do gory, naciszniesz przycisk-kwiatek to sie otwiera okienko, itp, sa elementy ktore trzeba zcisnac, sa takie do przesuniecia,
i wlasnie pokazalam nelce ze ma nacisnac kwiatka, to naciskala potem wszystko jednakowo i kwitka i konika i owieczke- smieszne to bylo, jak sie juz nauczy ze rozne elementy roznie dzialaja to bede pewnie niezle tym podekscytowana :-)
sie rozpisalam bo zabawki edukacyjne sa ekstra,,,,
a wczoraj w ramach relaksu robilismy z m zawody kto szybciej powklada elementy o roznych ksztaltach do odpowienich otworow, wiecie, taka zabawka- wygralam :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry