• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

kapleciki fajowe.
Anetko Mama zreczna, ladniutko jej wyszlo.

A ja sie wlasnie zastanawiam, bo dzis tak zimno, czy produkuja takie male cieple rekawiczki, no bo jak sie ochrania takie male raczki z zime?
szalikow to sie chyba takim maluszkom nie zaklada.
Kurcze chcialabym wprowadzic zimny chow jak M_ktosia o szwedziatkach pisala, ale nie wyobrazam sobie tego. Przeciez mojemu synciowi to raczki i stopki odpadna! :sorry2:
Interaktywnych zabawek nie mam, tez musze nabyc.
Mona smieszne to urzadzenie.
Wogole teraz fajne rzeczy dla dzieciakow robia, co nie
M_ktosiu taaa czasem to nie wiadomo kto ma wieksza frajde z tych zabawek, dzieciaczek czy rodzice he he

reklama
NO PEWNIE,ZE SĄ MALUSIE RĘKAWICZKI........... wczoraj byłam w hm i takie cudeńka:tak: kupiłam mu czapę taką kufaję dzinksik z futerkiem na uszka i z daszkiem superowo wygląda ......... jak pokazałam mu jego w lusterku to się normalnie rozbrechtał:-D i taką czapeczkę jak ma tym w reklamie lokaty

To fajnie Haneczka musisz nam tą czapeczke pokazac bo jestem ciekawa :-)

Ja mam takie malusie rękawiczki i szalik niebieskie - Nikodem dostał od naszej sąsiadki :-)

rzeczywiscie swietne teraz sa zabawki tez musze kupic Kubalowi taka Interaktywna zabawke bo takich to jeszcze n ie ma a sa fajowe :) zaarz moze rozejrze sie na allegro za czymś
anetko kompleciki bardzo ladniutkie :)

a co do cieplejszych ciuszkow to tez musze juz podokupywać body na dlugi rekaw spiochy grubsze bo powyrastral kubuiś., pare dresikow i sweterkow gruubszych mam , podostawal w prezentach ale i tak trzeba kupić jakaś kurteczke spiworek do wozka grubsze czapeczki itp

reklama
a basenik superowy.......... ale wskoczyłabym do głębszego

a to czapeczki jaukie nabyłam: brązowa była uzupełnieniem do stroju na chrzest ... do tego kremowy sweter z łatami na łokciach:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry