• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
hana slodko Mati wyglada,przystojniaczek z niego:-D
mloda m faktycznie basenik rewelka!!!! tez cos podobnego zakupie na nastepny rok-juz sie nie moge doczekac:tak:

a co do zakupow na zime to juz kiedys pisalam ze duuuuzo ubranek odkupilam tak wiec mam prawie wszystko co sie moze przydac a nawet wiecej:tak::-Dchce tylko krzeselko do karmienia kupic ale takie plastikowe przy ktorym mozna oparcie regulowac bo te drewniane ponoc u maluchow sie nie sprawdzaja(opinie kolezanek) no i kojec taki duzy ,drewniany bo u nas ze wzgledu na psiaka turlanie po podlodze narazie wykluczone:-)a w takim kojcu to i bezpiecznie i milusio!!!

reklama
Ja tez mam muzyczke dla maluszka, ale to chyba nie z tej serii. Jest tam muzyka klasyczna dla bobaskow i rozne inne. M jeszcze mi sciagnal piosenki Fasolek :-D
Hana kaszkiecik czaderski, normalnie superancko mlodzika wyglada...
Mloda basen super. 50zl no nie wierze.... super...nic tylko czekac na lato. He he ja tez bym chetnie sie w takim pokapala, wiekszych nie bylo ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry