• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Jesli chodzi o fotelik - to tez myslalam o tym do 36 kg.....tylko one marnie wypadaja w crush testach, wiec nie wiem, dlatego Was pytam....:dry:

HANIU - krzesełko my mamy właśnie takie drewniane....własnie fajnie bo sie rozklada i maluch moze sie przy nim bawic:tak:

a u mnie tez nie ma ikei bo podobno koreanczykom nie chce sie skrecac mebli w domu :dry:
krzeselko tez chce zakupic i lozeczko w koncu bo nelcia juz wyrasta z koszyka pomalu. :cool2:

Zakupy zakupami, a skad kasę na to wszystko brać. oglądałam właśnie takie foteliki od 9kg i ceny sa zniewalające, taki dobry fotelik, co mi się spodobał, to wydatek rzędu 600zł, ale co zrobić, dzieciaki muszą jeździć bezpiecznie. Za to krzesełko to moja mama sprezentuje Nacie na gwiazdkę. Ale musi to zrobić już wcześniej, bo mam nadzieję, że Nata wcześniej zacznie siadać i krzesełko będzie potrzebne. :tak::-D

Za to teraz jesteśmy na etapie wykupowania całych zapasów deserków, zupek i soków ze sklepów (pewnie powinnam to napisać na innym wątku :cool2:) No i powodli rozglądamy się za cieplejszymi ubrankami, bo nie chciałybyśmy zostać zaskoczone przez chłody, tak jak śnieg co roku zaskakuje przygotowanych na to drogowców hihihhhihihihihi :-p:laugh2::tak::-D

Kupiłam ostatnio nawet taki komplet: sukienka z pluszu, czy czegoś takiego milusiego i do tego kurteczka, a drugi komplet jest: body, spodenki ikurteczka z takimi fajnymi uszami.

niech no ja tylko w koncu znajde tu jakis porzadny sklep dla dzieciaczkow, w kolejce czekaja ubranka, sztucce do pierwszego jedzonka, lozeczko ...

a ostatnio zakupilam w koncu ladniutki kosz na smieci czyli pieluchy zurzyte, w takie misie ladne byl i mi przypasowal

kupiłam dziś m.in. klasykę bobasa i jestem pod wrażeniem ............ super płytka, polecam........ taka różnorodność dzwięków same ochy i achy bym tu pisała...... dopiero przesłu****ę ..... nabyłam jeszcze muzyka bobasa i usypianki....... młody właśnie śpiewa........... POLECAM W EMPIKU:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry