• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
No właśnie, mnie też ineresuje cena tych fotelików, bo u nas w Kalsizu oglądałąm jakieś w hurtowni i nawet tanie był, więc nie chciałabym bubla kupić, ani przepłacić.

MONIKA - butki sliczniutkie....:-)

A nad fotelikiem tez myslimy....tylko Kuba postanowil chyba nie osiagac 10 kg.....
A ten obecny fotelik nasz nie jest do 13 kg tak jak standardowe tylo wlasnie do 10...i juz mu niezle nogi wystaja:dry:I ja sie zastanawiam nad tym czy to napewno bezpieczne jest....

dzisiaj zakpupilismy kilka nowych ciuszkow........nawet znalazlam bluzke z napisem Igor..idealnie pasuje dla mojego tygrysiaka czy ktoś moze mi powiedzieć jak wklejacie tu zdjęcia....chciała bym Wam pokazac mojego malca, ale nie bardzo wiem jak to zrobić:no:nie to ze jestem nie kumata hihihihiihhi

a co fotelików to teraz mamy mutsy myslę że jeszcze troszkę w nim pobrykamy a planujemmy zakupić bebe comfort lub maxi cosi 9-18kg

KASIU - z tego co mi wiadomo - foteliki ktorych teraz uzywamy wszystkie montuje sie tyłem do kierumku jazdy.....moze sie myle.... w kazdym razie my tyłem no i tylko na tylni siedzeniu bo na przednim nie mozna przez poduszki powietrzne...

reklama
No wlasnie, tak myslalam. A my montujemy przodem! Bo mamy za krotkie pasy i nie mozemy zapiac fotelika jak stawiamy do tylem. Kurde ale gdzies tez slyszalam ze to zalezy od fotelika... Kurde no to sie wkurzylam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry