• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

Szmina, ja chyba na zimę nie kupię, no, może jak sie okaże, ze powinnam :sorry2::-p Natalka ma kombinezon ze skarpetami, no i raczej tam buty nie wejdą. Wiadomo, zima może do marca nawet pociągnąc, a nwet jak nie, to i tak ciepłe buty trzeba mieć, a nsze dzidzie może już wtedy nauki chodzenia będą poczynać, więc najwyżej wtedy, bo do tego czasu to nózie i tak urosną.

reklama
A my chcemy kupic jakas lekka spacerowke co sie fajnie sklada i do auta latwo wejdzie. Wczoraj juz taka ogladalismy byla leciutka.
Bo jest tak ze my teraz mieszkamy na 4 pietrze i niema windy i jak mamy za kazdym razem ten nasz wozek tachac na dol to jest naprawde ciezko.
A tak to ten wozek co mamy teraz to bedzie sobie stal na dole w wozkowni i jak bede chciala isc na spacerek to poprostu zejde z synkiem i wloze go do tego wozka.
A ten leciutki co chcemy kupic bedzie w domu - bo Nikodem czasami lubi byc pochustany w wozku popoludniu przed zasnieciem (tak go nauczylam) :-p no i bedzie tez wykorzystywany jak bedziemy gdzies jechac to do bagaznika hop siup i na sklepy tez bedzie dobry.

No tak SAMI ten nasz atlantic to szczegolnie rozmiar kolek ma niezly....zeby sie zmiescic w naszym bagazniku to trzeba jedno wyjąć:sorry2:
ANIU - sliczne ciuszki
MONIA - dawaj te fotki;-)

Która z Was, Kwietnióweczki, kupiła już fotelik dla dzieciątka, ten większy, od 9 kg??? Bo Nata już prawie tyle waży, ale słabo siedzi sama, a nie chcę, żeby za bardzo wyprostowana była zbyt długo. Pewnie już się rozglądałyście, możecie mi coś doradzić???

Pysiu moj m sprawdzal fotelki testowane przez ADAC i najlepsze to
KIDDY INFINITY PRO
MAXI COSI PRIORIFIX ISOFIX
CHICCO KEY ISOFIX
RÖMER DUO PLUS ISOFIX
HTS BESAFE IZI COMFORT X1 ISOFIX
my rowniez chcemy teraz ktorys z wymienionych kupic :tak:

reklama
a moze wiecie jakiej cenie te foteliki:-D:tak:a to wspominane adidaski
vhxkco.jpg
:-D:tak:

Nowe wątki