• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

M_KTOSIU - łózeczko sliczne :tak:
A ten kojec ma wymiary 107 cm na 107 cm....byłu jeszcze prostokatne a co za tym idzie: węższe....dlatego wybrałam kwadratowy....
noooooo o srednicy 2 m to poki co troche za duzo jak nasze warunki mieszkaniowe;-)
Hehehe PYSIA - jak przyjdzie to zdam Ci relacje jaki jest. A zabawka chicco tez zakupiona ;-)

reklama
To super, Anetko, mam nadzieję, że Kubala zadowolony. No, a ja się chyba skuszę na ten kojec, bo też chciałam kwadratowy. U rodziców w domu będe miała pożyczony, bo nie chce mi się co tydzień wozić, a do domu to sobie prawdopodobnie kupię.:tak:

mktosia slodkie lozeczko:-D
aneta superowy zakup!!! dla waszego malego wiercipiety musowo musieliscie kojec kupic!

a moj M wczoraj kupil krzeselko-uzywane-ale wszystkie funkcje ktore chcialam zeby spelnialo -spelnia:tak:szkoda ze nie rozowe:-(

No kochane ale szalejecie!!!

Aneta fajne butki kupilas! I kojec tez super :tak:. My nie bedziemy kojca kupowac bo sie zarzucimy niedlugo rzeczami Martyny i sie nie odnajdziemy w tym wszystkim, mieszkanie mamy nieduze, to dlatego.

Mktosia lozeczko slodkie.

Szmina ladniutkie krzeselko, a Emilka jak ladnie w nim siedzi!

ANETKA super kojec i buciki
M KTOSIA łóżeczko sliczniutkie
SZMINA fotelki fajniutki i juz się pewnie przekonałaś jaki przydatny.

My po powrocie od rodziców przywieżliśmy całą górę ciuszków zimowych w szał zakupów wpadłam ja, moja mamita i nawet tato.
Zakupiliśmy trzy kurtki:szok: cienszą, grubszą i najgrubszą (typową zimówkę), spodni cztery pary, sweteków ze cztery i buciki na razie takie jesienne ale juz cieplejsze w środku.

no lozeczko juz jest :-D dodatkowo dostalam ta taka wysciolke takie, jak to sie nazywa? takie obijacze :-D materialowe co dookowa zeby gole szczebelki nie byly, zawiesilam zabaweczke grajaca, przescieradlo oczywiscie rozowe :tak: i jest gicior :-), nelka juz sie zakochala, zobaczymy czy przespi spokojnie nocke,
a co wy mowicie ze macie taakie zwykle lozeczka, a co niby w tym moim niezwyklego? tyle ze sie opuszcza fajnie te szczebelki dla dzieci to nie potrafia jeszcze sie przemieszczac , potem wstawie fote bo jestem zajarana na maksa glupim lozeczkiem, ale to chyba u mlodych matek norma :laugh2:
teraz wynajme sobie krzeselko do karmienia bo tez maja, tylko wlasnie nie wiem, takie wysokie co przy stole czy takie jak szmina ma? chyba poszukam takiego wysokiego, no chyba ze tosie jakos podnosi? szminka podnosi sie ten fotelik do wysokosci stolu czy nie???

dziouchy a sprawdzaja sie takie spiworki do spania czy kolderki wolicie?

ale szalejecie z ciuszkami na zime, czekajcie jeszcze sniegu nie ma :-D a skad wiecie jaki rozmiar dziecko za 2 miechy bedzie mialo :confused::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry