• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

Ja też mam kurteczkę jesienną, rozmiar 74, ale jest za duża. No i mam jeszcze taki fajnusi różowy sweterek, bardzo ciepły, kupiłam go jak Nata miała 2 tygodnie, rozmiar 68, żeby na wiosnę było, a jeszcze pewnie na jesień starczy. W ogóle, tych ciepłych rzeczy torchę mam, takich komplecików np. ogrodniczki + kurteczka ze sztruksu. Kupiłam jak byłam w ciąży, no i teraz mam spokój.;-):tak::laugh2:

reklama
Dziewczyny - kombinezoniki fajnutkie :tak: I PYSIU sukieneczka na chrzciny super :-)

A ja kupilam ostatnio znowu troszkę rzeczy.....m.in.

butki

kurteczke jesienną

A to są te aplikacje piankowe o których pisałam:-)

No i chyba kupię tą zabawkę co Ty PYSIU - mojemu M tez bardzo sie podoba.....ale jeszcze prezeglądam allegro moze cos innego znajde. No i kojce musze pooglądac:-D

Aneta, po prostu SUPER te aplikacje piankowe...:tak:;-):-D A jak je powiesić, przykleić czy jak??? No i kurteczka też fajna. Mam podobną, cieplutką, ale różową.:rofl2: No a jeśli chodzi o buciki, to się chyba wstrzymam, bo mam takie z materiału i ciepłe sparpety, a w wózku i tak można bez butów. Poza tym, nata ma jednoczęściowy kombinezon i on jest ze skarpetami (wklejałam go wcześniej) i butów nie można zakładać.:crazy::zawstydzona/y:
Jeśli chodzi o zabawkę, to Nata jak najbardziej zadowolona, polecam.:tak::tak::tak:

napisz mi, jak się mocuje te aplkacje, ile kosztują, i czy można je na allegro kupić...

dzięki.:-);-)

PYSIU - na odwrocie tych aplikacji jest taśma klejąca, wystarczy zdjąć papierki zabezpieczające i nakleić.....czy są na allegro nie wiem, ja kupowałam w sklepie z zabawkami (one są w opakowaniach z napisem Disney, tak jak ubranka, butelki i inne takie). No i kosztowały w zaleznosci od wielkosci od 10 do 20 zł za sztukę.

A co do butków - to oczywiscie mozna w wozku bez.....ale ja lubie te "małe-dorosłe" ubranka.......bo wtedy nie jest tak dzidziusiowato:happy2: A w Kubali kombinezonie te stópki mozna odpiąć - u Ciebie sie nie da? Tak w całosci to mysle ze na sanki będziemy uzywac.....a tak to raczej bedę odpinac, albo w ogole kurteczka bo do wózka mam taki śpiworek dopinany...a do samochodu to za ciepłe....

No i właśnie kupiłam kojec......to szukanie mam już z głowy:-)
c61_dream.jpg

KOJEC SIATECZKOWY L.ROSSI ! ASTRO - DREAM !!! (245456734) - Aukcje internetowe Allegro

fajny kojec, a on nie jest za maly, jakie wymiary?

ja tez takie cos chce jak mala zacznie kraulem pelzac :tak: widzialam cos innego -okragla mata o srednicy 2 metrow i dookola siatka, bardzo fajne bo duzo miejsca, mam okragly dywan wiec sobie mysle zeby wykombinowac tylko ogrodzenie i bedzie idealnie :tak:

a teraz jestem na etapie lozeczka, myslimy coby wynajac, bedzie taniej a i potem nie trzeba sie bedzie motac z transportem do szwecji, oto obrazek tego co sobie wybralam

;-)No, bardzo łądne łóżeczko. my mamy takie zwykłe, nie było zbyt drogie, a nie chcieliśmy udziwnień, bo to i tak potem się schowa (do następnego dziecka:tak::laugh2:;-)). A kojec Anety też super, ja szukam czegoś ogromnego, żeby Nata swobodę miała. Może się na ten sam skuszę???:laugh2:;-):cool2:

reklama
Ja tez rozglądam się za kojecem :-) fajny Anetka ten co wybrałaś :tak:
M_Ktosiu fajne łóżeczko podoba mi się jest takie inne od mojego moje to też takie zwykłe raczej. No i fajnie że na kółkach :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry