• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

mktosia tak podnosi sie,ono ma 3 stopnie wysokosci i 3 rozne katy nachylenia no i z przodu takie tacki zeby Emilcia mogla sama jesc ale teraz je zdjelam....acha Emilcia tylko w spiworku takim zapinanym na zamki po obu stronach-bo sie rozkopuje w nocy no ale juz robi sie za krotki i bede ja wsadzala w taki inny nie wiem jak to sie nazywa wklejam fotke-chyba tez spiworek

reklama
Ciekaweeeeeeeeeeeee.....moj M dzis do mnie: trzeba wyprac i zalozyc te OBIJACZE :laugh2::laugh2::laugh2: bo sie Kubala w szczebelki zaplatuje....:dry:
SZMINKA - spiworek sliczny......u nas takiego czegos byc nie moze....Kuba by chyba wscieklizny dostał bo nie umialby sie ruszac, a on spi na brzuch...i zaczyna nawet przez sen na czworaka stawac:shocked2:
M_KTOSIU - ja kupilam ten kombinezon i kurtkę wieksze....wiec teraz są troche za duze....a o 10 rozmiarow Kuba napewno nei urosnie....a np kurteczce mozna wywinąc rękawki a podem jak podrosnie odwinąc i bedzie ok:tak:

my w sobote zakupiliśmy kombinezon czapkę i szalik w cocoddrillo.....jak zakumam wstawianie zdjęć to je powklejam:-D:tak::confused:. Kombinezon na rozmiar 80:szok:strasznie wielki, ale bardzo bym chciała aby wystarczył nam do końca marca....taki rozmiar poleciła mi koleżankna która ma synka z maja 2006

spiworek super, dziewczecy, takiego poszukam bo mi sie nellie rozkopuje

anetka ja wszystko kupuje takie z trzeba wywijac rekawki :tak: kilka razy jaj kupilam na wymiar to za tydzien bylo male i jeszcze po praniu czasem sie ciuszki zbiegaja...

Nie wiem czy pisalam ale bylismy na malycha zakupach i kupilismy Martynie dwa pajace i dwa body, aha i dwie takie cieplejsze czapeczki bo te z lata bawelaninki to nie bardzo juz sa... A zadnych ubran typu kurtka czy kombinezon na zime jeszcze nie kupowalismy. Wszystko przed nami.

Natalkowe buciki. Były takie słodkie, nie mogłam sie oprzeć.:tak::-D:cool2::-p

dw2g74.gif

1h8ioh.jpg

No ładniutkie PYSIU.......a wiesz ze Kuba do chrztu miała takie....jakby mieszanka tych Twoich dwoch:laugh2:tzn takie jak te pierwsze, bez tego futerka, ale za to z taką falbanką wokół jak ta z tych drugich:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry