reklama

zakupki dla naszych maleństw

b0.jpg

reklama
Koral - super ciuszki.
Jakie pajacyki kupujecie, bo ja się staram unikać tych zapinanych z tyłu. Po ostatnich zajęciach w szkole rodzenia (opieka nad noworodkiem) połozna pokazywała jak kąpac i szybko i sprawnie ubierać maluszka. Najbardziej praktyczne wydają się śpioszki i kaftaniki zapinane z przodu. Przypuszczam że gdybym miała zapinane z tyłu to bym ich nie używała choćby nie wiem jak były śliczne.Konieczność odwrócenia dziecka na brzuch podczas przewijania to dodatkowa trudnośc.

Słodkości :tak:
A wyprawki takie fajniutkie - ja jeszcze nie kupiłam wyprawki do szpitala ale mam jedna na oku ;-)
Lastrada ja też unikam takich zapinanych z tyłu i takich nie kupuje - chociaz pare pajacyków zapinanych z tyłu już dostałam - ale sa słodkie :laugh2: mam nadzieje, że bedę umiała ubrać w nie maluszka :tak: Lastrada ta czerwona sukieneczka jest poprostu śliczna.

:-) MONA - ja tez mam zamiar kupic tą wyprawke, tylko, ze cala blękitną...:-)

No i obowiązkowo musze zamowic m.in. takiego pajacyka - strasznie mi sie podoba :-) :

160467158

Koral ubranka są słodziuteńkie :-) i wózeczek śliczniutki.
Ja mam 3-kołowy głęboki, do tego nosidełko i 2 spacerówki,jest malutki i co najważniejsze leciutki :-)

reklama
a my dopiero wyruszamy w tym tygodniu na zakupowe dzieciowe szalenstwo i zaczynamy urzadzac kacik niuni...co do wozka to nadal nieiwem jaki i chyba przed samym porodem go kupimy

korak wozeczek sliczniutki tak jak i ubranka..wogole macie sliczniusie ciuszki dla malenstw

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry