reklama

zakupki dla naszych maleństw

dziekuje !!!!
dzisiaj dokupilam oliwkowy kocyk dla dzidzi ;-) - i oczywiscie spodobaly mi sie jeszcze ubranka w kremowym kolorze i kupie je niedlugo - beda do szpitala.
poza tym z ubranek to chyba mam wszystko.oj troche sie tego nazbieralo :szok:!

reklama
Nie, nie tylko poprostu wolę na 4 (standardowe) więc tak napisałam:-)
Tu koło mnie to chodniki nie ciekawe sa czyli takie fale dunaju i bałabym się czy poradziłabym sobie z wózkiem na trzech kółkach.

Anusia śliczny wózeczek,ten zielony zwłaszcza bardzo mi się podoba :-) ... ja mam podobny wózeczek też 3-kołowy :-) i jak tak na niego patrze to już nie moge się doczekać kiedy wyrusze pierwszy raz na spacerek z moim synusiem :-) hehe czasami to nawet podejde i jakoś tak odruchowo złapie za rączke,zawsze mnie korci żeby chociaż przejechać nim kilka centymetrów do przody hie hie a nie moge się powstrzymać bo stoji w pokoju i est ciągle na widoQ hehe ... U mnie już wszytsko ustawione pod kontem maluszka :-) nawet łóżeczko rozstawione :-)

reklama
czesc kwietniowki,
u mnie zakupki stanely na moment pod znakiem zapytania, za to podjelismy inna duuza decyzje- PRZEPROWADZKA :szok:
sasiadujacej z naszym mieszkaniem masakrycznie glosnej wielkiej budowie mowimy NIEE!!!!
takze teraz bedize zamieszanie, ogladanie mieszkan, przeniesienie rzeczy i zainstalowanie rzeczy dla maluszka na nowým miejscu, tylkie kiedy my to wszystko zalatwimy :confused: :szok: :-( bedzie jazda, ale nie dam sie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry