reklama

zakupki dla naszych maleństw

No moj to naszczescie nie ten ze zdjecia to jest tylko przyklad. Moj ma wlasnie takie szersze te paski za ladnie przylega do piersi, wiec rzeczywiscie warto zwrocic na to uwage. :tak:

reklama
Wiki pierwszy raz widze komplecik moro-swietny, tygrysek jest tez rozbrajajacy:-D
ja jeszcze biustonosza do karmienia nie kupilam bo niewiem czy kupowac ten rozmiar co teraz nosze(chodzi i miseczke)czy lepiej ciut wiekszy bo jak mleczko zacznie naplywac to gdzie ja to wszystko pomieszcze???

Dziewczynki a czy kupujecie takie hmm "gąbeczki" do wanienek żeby maluszka położyć czy oprzeć na niej żeby nie ślizgał się w wanience i wogóle ?? Bo ja mam taki w kształcie misia czy jakieGoś innego zwierzaczka :-) myśle że raczej warto się zaopatrzyć w taką gąbeczke,jest mięciutka i przyjazna dla ciałka :-)

A ja nie kupuje takiej gąbeczki, chociaz poczatkowo mialam zamiar - w takim czyms ponoc gromadzą sie bakterie...Poza tym moja mama poradzila zeby nie kupowac, bo maluszek tak sie w wanience rusza ze i tak trzeba go bedzie trzymac...:-D

W sobote M zlozyl lozeczko i nie moglam sie powstrzymac zeby nie zobaczyc jak bedzie wygladac razem z posciela.
Zrobilam zdjecia w dwoch wersjach, a potem ladnie wszystko z powrotem poskladalam i zapakowalam w folie...:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry