reklama

zakupki dla naszych maleństw

Madziallenka sliczna sukienka !!!!!
ja planuje z malenstwem w polowie maja do Polski jechac :szok:.
ale troche sie boje.....zreszta jeszcze zobaczymy

reklama
KASIU milutko się czyta to co piszesz ... no i najwazniejsze że cieszysz się z teGo że sama wyprałaś pościel .... to teraz ją ładnie wyprasuj i umieść w łóżeczQ ;-)

Ja tez mialam takie odczucia. Staralam sie b.mocno je doprasowac, ale nie udalo sie doprowadzic do "idealnego" stanu.
Mnie nadal brakuje wozka i fotelika, wanienki, pieluch flanelowych ( w szpitalu mowili, zeby wizac), koszuli do porodu, klapek pod prysznic (w sklepach japonek brak, jeszcze nie sezon czy jak? M_ktosiu moze mi podeslesz bo u was to na bank sa, he he ;-) ), pampersikow, spirytusu i pare innych drobiazgow.
Czy wszystkie kupilyscie smoczki? Bo ja nie kupilam.
Mona2903 ja mam taki sam wzor poscieli, tyle, ze ten akurat bez baldachimu, bo baldachim mam do innego wzorku.

My jestesmy zaproszeni w czerwcu na wesele i tez nie wiem jak to bedzie, czy oby nie za wczesnie

Niczka ja kupilam 2 smoczki ale wolalabym nie uzywac ich.ale zobacze jeszcze

jak bylam mala to mialam 2 smoczki w buzi i po 2 w kazdej rece - moi rodzice straszyli mnie wtedy kominiarzem i on mi je zabieral bo nikomu innemu nie udalo sie to.
przez te smoczki strasznie zjechalam sobie zeby :szok: i caly zgryz :no:

ja jeszcze smoczków nie mam.... we wtorek lecę do gina i po wózek bo to już chyba ostatni dzwonek, jak nie kupie to mąż później będzie musiał sam hihihii mi już bardzo ciężko chodzić!

reklama
dlatego sie zastanawiam czy kupowac, ostatnio na tvn style wypowiadal sie ten fizjoterapeuta i wcale nie odradzal, tylko mowil,zeby kupiuc taki splaszczony z 2 stron, widzial,z e Avent ma takie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry