Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
KASIRA - fajny spiworek :-)
ANULKA - ja do pępka mam gaziki leko - ale to do szpitala, bo tak sobie życzą, a w domku to normalny spirytus 70% i patyczki kosmetyczne...myślę, że tak dokładniej się przemyje pępuszek :-)
wejdźcie w zakładkę wszystko dla dziecka, potem z boku w wyprawka niemowlęca i na stronę nr 2. Tam są dopiero cudne śpiworki:-) jedyny minus to taki, że kurka wodna, drooooogie:-( a dzidzia szybko ze śpiworka wyrośnie:-( ale warto oko nacieszyć, naprawdę. Zwłaszcza ten z osiołkiem, ;-) wrrrrrr.. no śliczny
melduje za zakupilam piekniusie skarpeteczki szt 6 i jak znam zycie to zostana urzyta raz, ale cotam w razie w. musze miec.
widzialam wczoraj przeboska torbe na gadzety dla dziecka, cenie sie jeszcze oparlam ale siedzi mi w glowie zeby wrocic i zakupic, byla piekna, taka jakby walizeczka otwierana z dwoch stron, dwie przegrody, 1 dla mamy, miejsce na komoreczke, portfel itp, druga przegroda z mega iloscioa zakladek, na butelke, waciki, pieluszki i rozne roznosci i dodatkowo matka do przewijania, cala torba usztywniana taka okragla, w ogole ja teraz wlasnie torby duzej szukam na wyjscia zdzidzia a wy kupilyscie moze cos takiego?
Ja tez torbe bede miala przy wozku wiec specjalnej torby kupowac nie musze. Ale napewno kupie sobie jakac torbe taka dla mnie i tylko dla mnie bo uwielbiam kupowac torby .