M
m_ktosia
Gość
czesc Ewa-krycha, milo cie znowu widziec :-) to ktora u ciebie godzina jest, zdaje sie ze w stosunku do mnie to wczoraj wieczorem
(u mnie sroda w poludnie)
tak sobie mysle bo rzeczywiscie sie przeprowadzamy ze jesli do turystycznej obcji lozeczkowej dokupimy porzadny materac to bedzie dziecku bardzo wygodnie
a zmartwilo mnie troche w tym koszyku ze tam jest dosc sztywny materacyk i znajoma mnie wystraszyla ze moze byc niebezpieczny bo nie jest dostosowany jak dzidzia lezy na brzuszku, ze nie ma dobrego obiegu powietrza... nie wiem co o tym myslec
a wlasnie, tez podobaja mi sie te kolyski ale nigdzie nie widzialam na zywo, tylko w katalogach...
ps. zycze owocnego testowania
(u mnie sroda w poludnie)tak sobie mysle bo rzeczywiscie sie przeprowadzamy ze jesli do turystycznej obcji lozeczkowej dokupimy porzadny materac to bedzie dziecku bardzo wygodnie
a zmartwilo mnie troche w tym koszyku ze tam jest dosc sztywny materacyk i znajoma mnie wystraszyla ze moze byc niebezpieczny bo nie jest dostosowany jak dzidzia lezy na brzuszku, ze nie ma dobrego obiegu powietrza... nie wiem co o tym myslec
a wlasnie, tez podobaja mi sie te kolyski ale nigdzie nie widzialam na zywo, tylko w katalogach...
ps. zycze owocnego testowania