reklama

zakupki dla naszych maleństw

M_ktosiu w lozeczku turystycznym ten podklad jest twardy, podobno dokupuje sie do niego specjalny materacyk. Musi byc cienszy niz do normlanego lozeczka, bo inaczej to 3 miesieczne dziecie mogloby wypasc (podobno). ja jednka mysle, ze gruby koc spokojnie sie sprawdzi jako podklad, z tym ze ja bede raczje uzywac tego lozeczka w dzien, a na noc mam normlane lozeczko.
To moje to jest dokladnie takie
Artyku

reklama
No, a mi dzisiaj przyszła pościel i zarezerwowalismy już wózek-nareszcie bo już myślałam, że nigdy się nie zdecyduję.
Wiec teraz czekamy juz zwarci i gotowi na naszego synka:happy:

Mona fajny wózeczek :tak: ja jeszcze tylko musze dokupic (ale to w poniedziałek) pare drobiazgów dosłownie i bedzie wszystko wkońcu.
A łóżeczko może juz też rozłożymy w przyszłym tygodniu - ale fajnie :-)

MONKA fajnie że już pościel przyszła,wkońcu się doczekałaś :tak: teraz trzeba ją wyprać i wyprasować to już wogóle będzie eleGanckooo ... a wózeczek też fajniutki ...także zakupy udane ;-)

Jeżeli chodzi o turystyczne łóżeczka to mi się one nie specjalnie podobają i raczej jestem za taimi zwykłymi-z drewienka :tak: ...

Ja zakupki mam już za sobą,wszytsko jest dopiete na ostatni guziczek tylko dzidzi brak ;-)

powiem wam kochane ze teraz to ja juz czekam na zdjecia waszych malenstw w tych wszystkich kreacjach i karetach,
jak anusia wkleila fotke alicji to sobie od razu zerknelam na ta sliczniutka posciel w lozeczku, z zyrafkami hehe:-)

wstawiam wam juz po raz ostatni bo jak mowie chcialabym juz z moja krolewna w srodku, zebysce zobaczyly jak smiesznie wyglada ten moj wozek bez gondolki z wsadzonym do srodka koszem, bo tak zamierzam pierwszy okres przechodzic a potem dziecinka juz bez kosza bedzie miala sportowa spacerowke jak sie patrzy :tak: :cool2:

M-ktosiu ja mam nadzieje że ten kosz to dobrze się trzyma i nie zgubisz go razem z dziecinką na spacerQ ??

Ja też już nie moGę się doczekać aż ulokuje malucha w łóżeczQ,no i teGo kiedy wyjedziemy bryczką na spacerek ... ajj trzeba będzie przecież przetestować te nasze wszystkie nabytki dla dzieciaczków :-)

reklama
anula po pierwsze, wynocha spac !!!!:angry: :crazy:
po drugie mezu mi wlasnie takie pasy gumowe zakupil i tak sainstalowal zeby bylo zabezpieczone ze sie kosz nie moze wysunac do przodu:tak: bo pani w sklepie oczywiscie tez powiedziala ze nie poleca takiej konstrukcji, ale my jestesmy takimi troche dziwakami i nie dbamy o to ze ludzie ewentualnie sie beda za nami ogladac :-D :cool2: a dzidzia napewno nie wypadnie, kosz jak na zamowienie, ciezko wchodzi... i wcale nie chodzilo nam tu o ograniczenia finansowe czy cos, tylko poprostu nic innego nam sie nie podobalo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry