reklama

zakupki dla naszych maleństw

no ja sobie sprawiłam torbę dla maleństwa, taką z przewijakiem - odsuwa się z jednej strony i rozkłada. Fajowa jest - niebiesko-różowa. Wysłałabym zdjęcie, ale nie potrafie:wściekła/y: ...jeszcze

reklama
a my niestety nie kupiliśmy dziś wózka :-( wogle nie ma wyboru :-( przeważnie same spacerówki wrrrrr! jeszcze na necie się rozejżę może szybciej coś kupię , bo w naszej pobliskie mieścinie to tylko 4 sklepy z wózkami i nic w nich nie ma!!!!:baffled: :no:

KASIRA ja też nadal nie mam wózka i nie mam pojecia (dla mnie największy dylemat to czy na paskach czy na amortyzatorach) jaki mam kupic.
Nie bój się jak trzeba bedzie z dzidzią na spacer wyjsc to szybko się zdecydujemy.:tak:

a my niestety nie kupiliśmy dziś wózka :-( wogle nie ma wyboru :-(

kasira nie martw sie teraz sa takie fajne nosidelka albo husty, wozka nie trzeba ;-) ;-) ;-)

a ja dalej na torbe poluje, bo uwazam ze jedna wiecej nigdy nie zaszkodzi :-D , no i czasem bede tez bez wozka nie, moze wlasnie w nosidelku dzieciaka dzwigac.
a swoja droga matke polke to wlasnie po torbie poznac, bo sie trzeba bedzie przerzucic z tych miniaturek co tylko telefon i szminka w srodku na te olbrzymie wypchane zabawkami i pieluchami dla malucha:cool2:

no fajna torba arwenko taka sportowa...

chcialam sie pochwalic wczorajszym wyczynem, bo ja to z kolei nie mam jeszcze lozeczka:no:
i wczoraj kupilismy w TESCO takie turystyczne, po przecenie, super okazja, niestety byl to taki chlam jak sie w domu okazalo, ze 2 scianki w ogole nie chcialy sie rozlozyc, a dwie pozostaly sie rozlozyly ale nici ze skladania, porazka:wściekła/y:
wiec pojechalismy oddac a ze nie dalo sie zlozyc to do auta w calosci trzeba bylo zaladowac i potem w tym pozal sie boze TESKO, sluchajcie jak to wygladala, baba w 9 miesiacem i chlopem jak dab gramola sie na schodach ruchomych z tym polowicznie rozlozonym bublem, sie ludzie gapili :-D :laugh2: :-D normalnie wiesniacko wygladalismy, zaproponowali wymiane na inne ale kolejne tez nie dzialalo, no i co tam oddalismy do barachlo spowrotem, :cool2:, no ale dalej nie mamy lozeczka :eek:

za to bedzie komoda z przewijakiem na gorze, ktory sie podnosi do gory jak wieko i w srodeczku jest ukryta wanienka do kapania, fajne cos, mam nadzieje ze dostarcza w sobote jak obiecali:dry:
ta moja to jest cala biala, nie mieli tych kolorowych niestety...

reklama
m_ktosia- wtrace sie co do lozeczka, ten Moses Basket,co juz masz, powinien ci wystarczyc na pierwsze nawet trzy miesiace... a lozeczka turystyczne nie sa najlepsza opcja na dluzej... chociaz ty sie niedlugo przeprowadzasz i chyba nie ma sensu kupowac kolejnego mebla.... popytaj wsrod znajomych z kursu,moze ktos bedzie mial jakies lozeczko po swojej dzidzi i moglby ci pozyczyc na te kilka tygodni jak maluch wyrosnie ci z koszyka... i jeszcze ta komoda jest fajna... do niej widzialam super paujaca kolysko-lozeczko,ale musze poszukac no i cena tego lozeczka jest zabojcza - ponad $500 kanadyjskich... ale warto sobie zobaczyc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry