ja też nie bardzo widzę listę. ale muszę przyznać, że
aniołeczek nieźle się nad tą listą napracowałaś

)) tyle, że dla mnie nie jest ta lista zbyt praktycznie chociażby pod względem kolorów bo to trochę bez sensu szuaknie (dla mnie!! tobie może odpowiadać). i wiem, że ja na pierwszy tygodnie wolałam bardziej jednolite ubranka bo jednak pierze się na starcie osobno i potem jeden fioletowy komplet będziesz wrzucać do pralki?? tak tylko mówię dla rozjaśnienia o co chodzi

w każdym razie kilka uwag ogólnych jeszcze ode mnie:
- po pierwsze nie przegrzewać dziecka - mój maluch urodził się w grudniu i od samego początku spał w bodziaku z krótkim pod kołderką i tyle. jak słuchałam, że dzieci do spania są w bodziaku, rajstopkach, pajacach, rożkach i jeszcze pod kocem to mnie strzykało i to konkretnie.
- po drugie to jednak bym kupiła jakieś bodziaki z krótkim pomimo zimy - o wiele wygodniejszy i praktyczniejszy dla mnie był zestaw body+pajac. kaftaników prawie nie używałam bo sie zwijały małemy na pleckach itp.
- po trzecie bucików na start bym nie kupowała bo to zbędny gadżet. dziecko powinno być w skarpetkach dopóki nie zacznie ładnie chodzić (mój do dzisiaj biega w papcioskarpetach). do kombinezony butów i tak nie ubierzesz. lepsze ciepłe skarpetki