ja mam espiro magic 3, też szukałam lekkiego wózka bo musze go wyciągać codziennie z samochodu (nie mamy gdzie trzymać) i to jedną ręką bo na drugiej trzymam Majke  Bardzo łatwy w składaniu i rozkłądaniu z dzieckiem na ręce hahaha
 Bardzo łatwy w składaniu i rozkłądaniu z dzieckiem na ręce hahaha  nie wiem dokładnie ile waży, ale chyba nie więcej nic 5 kilo, a to nieduzo
 nie wiem dokładnie ile waży, ale chyba nie więcej nic 5 kilo, a to nieduzo  rozkłada sie do pozycji nie do końca leżącej, ale troche bardziej niż półleżąco
 rozkłada sie do pozycji nie do końca leżącej, ale troche bardziej niż półleżąco  jedyny minus to bardzo malutki koszyk na zakupy, ciężko cokolwiek do niego wepchać a juz na pewno nic nie włozysz jak dziecko leży ;/
 jedyny minus to bardzo malutki koszyk na zakupy, ciężko cokolwiek do niego wepchać a juz na pewno nic nie włozysz jak dziecko leży ;/ 
ale wszystko inne na plus, jeździmy nim od 5 miesięcy juz chyba i jest super widzie coraz więcej takich wózków na ulicy, to chyba znaczy ze sie sprawdzaja
  widzie coraz więcej takich wózków na ulicy, to chyba znaczy ze sie sprawdzaja 

ale wszystko inne na plus, jeździmy nim od 5 miesięcy juz chyba i jest super