Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jestem w szoku normalnie
na tym allegro to jednak mozna trafic czasem ekstra łupy. ja nie kupuje akurat nosidełka bo nie mam potrzeby ale naprawde ekstra okazja ci sie trafiła
Ja jak urodzilam Jagodzianke to wydawalo mi sie ze bedzie spala tak jak dorosly na tej podusi ale jak przywiezlismy ja do domu to sie wydala nam taka mala na tle lozeczka i owijalismy ta nasza core malym kocykiem jak rozkiem a podusie dawalam jej wzdluz pod plecki i tak ja zawze nosilam poza lozeczkiem, a po jakis 2 miesiacach jak podusia sie dobrze splaszczyla bo to byla taka zwykla silikonowa to zaczelismy jej normalnie ja ukladac tak jak doroslemu. A teraz Jaga ma ponad dwa lata i lata na spaniu po calym lozkupoduchę mam ubraną ale dzieciak oczywiście nie bedzie na niej spał.. to będzie dla mnie tylko taka podpora przy karmieniu i nic poza tym póki co bo dzieciątko mogłoby się udusić. tak gdzieś słyszałam że do roku czasu powinno maleństwo spać bez podusi. jak to u Was było? kiedy dałyście maluchom poduszeczki?