Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ogólnie nie różni się niczym poza tylnimi kołami bą są wieksze na zimę myślę ze w sam raz a jak będziemy używac spacerówki wydają się byc duże ale są zdejmowane i wrazie co może uda nam się kupic mniejsze na tył
Wózeczek prowadzi się super jak dla mnie i nie jest wyski... mi odpowida a ja mam 163 cm :-) Myśle ze bedziesz zadowolona tak jak ja bo też miałam obawy kupując wózek nie jeźdzac nim przy zakupie....
ale od czego mam męża
Też nie jestem za tradycyjnymi wysokimi poduszkami dla malucha ,ale coś pod główką musi mieć ze wzg .bezpieczeństwa-szczególnie gdyby sporo ulewał po karmieniu.Ja kupiłam taką poduszkę ,już przyszła i jest całkiem dobrej jakości.A ja tak sobie wymyśliłam-nie wiem czy dobrze- że na razie kupię prześcieradełko i Bobaska będę tam kładła w rożku a jak będzie chłodniej to kocykiem nakryję. Później włączę dopiero kołderkę. :-)A podusię to już najpóźniej:-)