Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja z innej beczki. Przypomniałam sobie, że do kąpieli stosowaliśmy foczkę, taki fotelik ( znajdziecie go na pewno na allegro). Super sprawa. Nam bardzo się przydał i nie trzeba było gimnastykować się przy kąpieli. Maluszek leży sobie wygodnie, nic mu się nie leje do uszu i oczu. Super sprawa.

renifer no moje ulubione bodziaki wlasniei takie milusie są.. to były ostatnie w sklepie
![]()
Hej dziewczyny ja wam napisałam ze cena nawet moze być ale nie napisałam ze ja mysle o kupnie wozka uzywanego;-)hej! Jakbym miała wybierać między wózkiem kizi a a Iwonki85 wybrałabym Iwonki. Ze względu na cenę i przekładaną rączkę. Wierzcie mi przekładana rączka jest bardzo potrzebna. Ja w życiu bym nie dała więcej niż 500 zł za wózek. Przed nami zima. Wózek będzie sporadycznie wykorzystywany. Zanim przyjdzie lato będzie można kupić spacerówkę. Też miałam wózek wielofunkcyjny i chciałam się go pozbyć za wszelką cenę. Zbyt duży i ciężki do późniejszego wykorzystania. Przy jakimkolwiek wyjeździe totalna porażka, zajmował cały bagażnik a gdzie reszta pakunków. Ja pożyczam wózek do przyszłego lata. A jeśli chodzi o wózek Iwonki to ja bym wymieniła koła na pompowane.