post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
tesco tak...śliczne ciuszki mają

Syla....naoglądaj sie tak porządnie a za 2 tygodnie kupuj na maxa...

Syla....naoglądaj sie tak porządnie a za 2 tygodnie kupuj na maxa...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

body były, ale tylko zakładane przez główkę a ja szukam kopertowych... nie będe siebie i dzidzi męczyła z tymi niepraktycznymi dziwactwami... i szukalam czegos dla synka mojej przyjaciolki bo dzis mieli do mnie przyjechać i malego widzialam pierwszy raz... i NIE BYŁO ubranek dla chłopczyka.. w sensie takich juz konkretnych typu spodnie bluzy.. same różowe sukieneczki i stroje kąpielowe.. to kupiłam 3pak rampersów zielono niebiesko żółtych z krótkimi nogawkami takich już 3-6 msc ...prawie będzie miała na lato :-) a mały jest bezbłędny! ma miesiąc już i jest taki słodki i kochany... 

No i w drodze powrotnej skoczyliśmy do sklepu z artykułami dziecięcymi.:-) Dzisiejsze zakupy to:
Za bardzo szalałam. ;-) Teraz brakuje mi tylko ze dwóch par skarpetek i ze dwóch batystowych kaftaników. Wzięłam się teraz za takie drobiazgi dla małego i inne potrzebne rzeczy.