• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
Ja mam już wszystko wybrane :) :tak:
wózeczek w kolorze bordo+róż KING EXCLUSIVE+FOTELIK+GRATIS !!! 30 KOLORÓW !!! (639879750) - Aukcje internetowe Allegro

do tego śpiworek w kolorze wózka SUPER ŚPIWOERK 3 W 1 POLAR 110cm. - 31 KOLORÓW!! (636568282) - Aukcje internetowe Allegro

łóżeczko z szufladą i materacykiem w kolorze teak ŁÓŻECZKO DREWEX-KUBA II TEAK SZUFLADA + MATERAC (641745323) - Aukcje internetowe Allegro

i 2 komplety pościeli
misie na drabinkach w kremie POŚCIEL 3el-120x90-NA SUWACZKI-NOWE WZORY-DARLAND (639804929) - Aukcje internetowe Allegro

i kremowa z haftowanym wzorem
POŚCIEL 3el-120x90-HAFTOWANE APLIKACJE-DARLAND (640585179) - Aukcje internetowe Allegro

no i oczywiście wypełnienie pościeli POŚCIEL WYPEŁNIENIE 120x90 DARLAND (639809553) - Aukcje internetowe Allegro

a prześcieradełko wyłącznie z jersey'u, jest takie milusie, sto razy lepsze niż frottowe PRZEŚCIERADŁO JERSEY Z GUMKĄ 70x140 GATUNEK I (631154115) - Aukcje internetowe Allegro

W sumie wychodzi to taniej niż gdyby kupić cały zestaw z łóżeczkiem i 12 el pościelą (tyle że nie ma baldachimu, ale bez tego potrafię się obejść).

Thank God for allegro :-D

Ostatnia edycja:
i zdrowiej, bo nie będzie miejsca dla gromadzenia sie kurzu ......:tak: i łatwiejszy dostęp maleństwa do powietrza ...... :tak: ( moje zdanie) :-D:tak::-D
No właśnie. A baldachimek i resztę bajerów można zawsze dokupić, to nie jest drogie DARLAND UROCZY BALDACHIM Z TKANINY (633685007) - Aukcje internetowe Allegro
Przybornik - niezbędnik - schowek na drobiazgi (636596086) - Aukcje internetowe Allegro
itp., itd., trzeba tylko uważać, żeby nie wpaść w szał zakupowy, tyle pięknych rzeczy można teraz dla dzidzi znaleźć... :tak:

Od oglądania tych pościeli dostałam już oczopląsu :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::laugh2:
Te haftowane są ładne ale trochę niepraktyczne bo wszystkie zacieki i plamki będą na nich widoczne. Ja już sama nie wiem jakie mi się najbardziej podobają....

A co do wózka to na razie mój wybór to Roan Martita ewentualnie Roan Kortina.
Zastanawiam się tylko czy lepszy będzie na paskach czy na wahaczach?
Mamy w planach przeprowadzkę, najprawdopodobniej bedę więc musiała taszczyć taki wózek na 3 pietro tzn wciągać schodek po schodku i zastanawiam się czy w tej sytuacji lepsze bedą wahacze czy paski.

a wiecie dziewczyny że to wiaderko jest podobno świetne dla wcześniaków i dla dzieci co boją się kąpieli. W wiaderku czują się jak w brzuszku u mamusi i się uspokajają:tak::tak::tak::tak:
Właśnie się dowiedziałam:tak:
Także przydaje się czasem i okazuje sie nie takie bez sensu:tak:

i zdrowiej, bo nie będzie miejsca dla gromadzenia sie kurzu ......:tak: i łatwiejszy dostęp maleństwa do powietrza ...... :tak: ( moje zdanie) :-D:tak::-D a wyprawka całkiem pokaźna :cool2:

My mamy po Oliczku baldachim tiulowy, super sie sprawdza, dostep do powietrza jest, a jesli chodzi o kurz to wystarczy poprostu czesciej prac:tak:;-)
Taki identyczny mamy baldachim i posciel:-):tak:
ABC Komis...

reklama
Hej dziewuszki:)Ja właśnie kupiłam już wózek na allegro
Atlantic (640726995) - Aukcje internetowe Allegro
a kupiłam tak wcześnie bo za niedługo bede w Polsce i bede go zabierała do Irlandii wiec musiałm dośc wcześnie kupić:)
Trochę sie boje czy nie za wcześnie:confused:

kizi bardzo dobry wybór. Znajomi kupili taki sam wózeczek i są zadowoleni. My w sumie też rozważamy zakup atlantica lub jumper tako ale zakupu dokonują dziadkowie więc nie naciskamy na wczesny zakup no i nie ma zbytnio miejsca w mieszkanku żeby wózeczek zalegał przez ponad 3 miesiące. A cena za wózek ho ho ho... niezłą okazję wyhaczyłaś... ja sama szukałam atlantica używanego;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry