Jogobelka
Fanka BB :)
Tako Jumper waży tyle samo co x-lander xa. Ja cały czas rozważam kupno między tymi wózkami na korzyść jumpera. Nawet cenowo wychodzi lepiej a skoro ciężar ten sam to po co przepłacać.
Na allegro x-lander xa 2008 ze spacerówką bez fotelika samochodowego 1299 + fotelik 500 = 1799
Natomiast tako jumper kosztuje 1200 już z fotelikiema jako gratis dodają torbe, parasolkę i czasem jeszcze inne bajery, zależy na co się trafi.
Ale każdy ma wolną wolę i wybierze co uważa za stosowne:-) To są tylko moje spostrzeżenia. Aaaa i tako ma przekładaną rączkę a x-lander nie;-)
Na allegro x-lander xa 2008 ze spacerówką bez fotelika samochodowego 1299 + fotelik 500 = 1799
Natomiast tako jumper kosztuje 1200 już z fotelikiema jako gratis dodają torbe, parasolkę i czasem jeszcze inne bajery, zależy na co się trafi.
Ale każdy ma wolną wolę i wybierze co uważa za stosowne:-) To są tylko moje spostrzeżenia. Aaaa i tako ma przekładaną rączkę a x-lander nie;-)

Do mojej walki między Coneco a Tako, wszedł polecony dziś Jet Picasso, w sklepie w którym byłam sprzedawca bardzo zachwalał właśnie ten jako jeden z lżejszych i dobrze się sprawujących...echhh Totalne zamieszanie chyba nigdy się nie zdecyduję...
też tak stwierdziłam, że mogłabym wiele rzeczy tam kupić, ale w rezultacie wychodzą ogromne koszty wysyłki.. często szukam (podobnie jak któraś z dziewczyn pisała gdzieś wyżej), sprzedawców, którzy na allegro prowadzą sklep internetowy i wtedy sprawdzam wszystkie ich produkty i zamawiam od jednego sprzedawcy kilka rzeczy, żeby zapłacić mniej za przesyłkę.. trochę jednak to pułapka, bo trzeba uruchomić zdrowy rozsądek, by nie nakupić rzeczy zbędnych (byleby tylko przesyłka się opłaciła), ale ja ostatnio kupiłam w ten sposób 3 kataniki w rozm. 56, 3-62 i dwie pary łapek nedrapek... własnie mi narobiłyście chętki na małe szaleństwo na allegro