rezeda
Fanka BB :)
Pajacyki i śpioszki w biedronce śliczne. Polecam, zakupiłam 3szt dziś, ale po południu wybiorę się po dokładkę ;-) za tę cenę warto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Syla ja tez sie zastanawiam poważnie nad tym wózkiem, u mnie bardzo ważna jest waga wózka, ponieważ mieszkam na drugim piętrze w starej kamienicy. Nie wiesz może, ile ten wózeczke waży w wersji głębokiej? Ja tylko znalazłam wagę gondoli samej i spacerówki...
też jestem zdecydowana na ten wózekjeżeli chodzi o wózki to ja jestem zakochana w tym BEBETTO VULCANO 8 W 1 + takie GRATISY tylko u nas (642366364) - Aukcje internetowe Allegro dla mnie ważne żeby wózek miał spacerówkę którą można rozłożyć na płasko, skrętne kółka nie koniecznie pompowane bo i tak większość będę jeździć w mieścieno i stabilny duży podnóżek na nóżki
![]()
co do x-landerow to bylismy w sklepie i akurat pech czy cos przy nas facet przyniosl do reklamacji : jedno kłóko falowało , drugie zardzewiało (moja opinia - ogladałam i czy jest taki lekki ? - nie sądzę )
No właśnie tylko w internecie... ale jutro jadę obejrzeć używany, moj mąż wypatrzył w komisie troszkę starszą wersję, pojade zobacze jak jeździ itp. Ale jeśli się zdecyduje to kupie nowy, widziałam że cały komplet kosztuje niecałe 1300 zł więc nie jest tak źle Jutro wieczorem napiszę co i jak;-)Syla jak znajdziesz namiary na inne lekkie wózki to dziel się nimi głośno:-)Ja prawdę mówiąc byłam zdecydowana na Tako Jumper, ale on jest niestety ciężki..Niestety nie znam dokładnie tej wagi. Ale w sklepie brałam samą gondolę w rękę to była lekka w porównaniu z innymi gondolami. Składałam też stelaż i też jest lekki a co najważniejsze zajmuje mało miejsca. Ja mieszkam na 4 piętrzy więc szukam czegoś naprawde lekkiego bo na góre będe wnosic tylko samą gondolę z dzidziusiem a stelaż będe zostawiac na dole.
Moniczkaleg83 a ty oglądałaś ten wózek z sklepie czy tylko w internecie.