reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Chcialam jeszcze napisac mamom z zaleglosciami wyprawkpwymi ze w tesco co niedzieli seria f&f jest 30%taniej przy zakupie powyzej 30 zl,
Ja sie dzisiaj ledwie opanowalam zeby poogladac i nic nie kupic

Monika ja byłam i się nie powstrzymałam:p ogólnie fajnie, bo nawet na przecenione produkty , jak się uzbierało 30zł to dawali 30%. kupiłam dwa pajace i dwie pary rajstopek:)
i piżamę dla męża na mikołajki;)
a poza tym poszalałam, bo w gliwicach jest taka hurtownia kaja i kupiłam wanienkę, podkłady, ceratki, smoczek itp bo taniej niż na internecie niektóre rzeczy, albo w podobnej cenie;)

Monika ja też sobie obiecywałam ze juz żadnych ciuszków nie kupię
Ale mnie skusilo i trudno :) dorex a na jaki się zdecydowałas w końcu?

reklama
Do góry