Ale ja Wam dziewczyny zazdroszczę takich okazji, ja te w Biedronce, co mają być. U nas ciężko jest kupić dobrej jakości ręcznik z kapturkiem. Owszem. Są, ale zazwyczaj 75cm na 75cm, a to troszkę mało. Na początek ok, ale dziecko wyrasta z niego szybko i zaraz trzeba nowy kupować. 100cm na 100cm udało mi się tylko kupić raz, w niemieckiej sieci Aldi. Używam go do dziś. Teraz chyba poproszę kogoś z Pl o przysłanie mi ze 2 porządnych, bo jednak są najlepsze.
Co do
termometrów to ja mam lekki uraz do tych bezdotykowych. Wiele razy pokazują błędny pomiar. Mieliśmy już 3 i jak do tej pory używamy tylko ten ostatni. Taki:
BRAUN IRT 4520 opinie użytkowników - Cokupic.pl
Niestety, nie wiedzieć czemu i ten czasem szwankuje. Czuję, że dziecko płonie, a ten 37 stopni wskazuje. Mierzę zwykłym, rtęciowym, a tu prawie 41! Moja Nika ma skłonności do tak wysokich temperatur, dlatego ten rtęciowy, choć już się nie powinno używać mam głęboko schowany w razie W. Tak poza tym, to ten Braun nawet daje radę. I powiem Wam, że choć jest drogi, to droższy od niego oddawaliśmy do sklepu, bo w ogóle nie mierzył temperatury. Cały czas wskazywał 37 stopni
Śliczne rzeczy pokupowałyście. Jak widzę, że macie już nawet pierwsze szczoteczki, to ja odpadam i zazdroszczę takiego super przygotowania