• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ok oto moje lowy :) od kolezanki w zasadzie polowe rzeczy jak sie okazalo bede miec od niej:-)Zobacz załącznik 405699Zobacz załącznik 405700Zobacz załącznik 405702 waniennka z lezaczkiem dla niemowlakow( tak sie ciesze z tego lezaka bo kapieli malucha sie :-) boje najbardziej :) wozek 3 w jednym (uzywany tylko przez 3 miesiace jest jak nowy) kolyska dla niemowalakow.
oprocz tego steliryzator TT + butelki (tylko nowe smoczki pokupuje) termofory do butelek i nosidelko dla malucha. Jeszcze mamy odebrac lozeczko
jaka piękna kolyska:happy:...ja tez chcialabym :tak:fajnie masz

Piękne rzeczy tutaj macie :tak: gratuluję trafionych okazji.
Ja się już nie mogę doczekać, kiedy w końcu w swoje zapasy uderzę... No i kuzynkę męża mamy odwiedzić - jej córeczka w sierpniu skończyła roczek - wszystko kupowali dla niej podwójnie, na dwa domy (łóżeczko, przewijaki, chusty kupiła chyba ze trzy a żadnej ponoć nie używała i mnóstwo innych rzeczy, które są jej zbędne, więc pewnie coś się wybierze); co niektórzy to sie mają fajnie...
A dopiero potem będę mogła poo sklepach buszować. Więc chyba dopiero po nowym roku :-(. A to taka fajna zabawa :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry