Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na oko to one prawie wszystkie tak samo wyglądają te 56 do 68
dostałam od kuzynki całą torbę, ale tam są rozmiary aż do roku prawie i jak patrzę na to wszystko to jestem co raz bardziej zielona![]()
Mam nadzieje, ze przyjdzie samo ;-)
).
w Twoim przypadku najlepiej będzie poodkładac na oko to co najmniejsze, potem ciut wieksze itd - jak maluch sie urodzi to szybko dojdziesz do wprawy bez patrzenia na metkę ;-)Ajako super kombinezon. ja własnie czegoś takiego szukam:-) Żeby byl nie za cienki i nie za gruby.
A co do rozmiarówki niemowlęcej, ja też mam kilka ciuszków bez metek i dla mnie 56 i 62 tak samo wyglądają.
Ale toć to w Anglii nawet w "zime" nie widzialabym zastosowania na taki gruzby kombinezon..
A w marcu.. nawet na sile cos ciezkoz tymi kombinezonami na ta pogode tutaj.. A to rodzi inne watpilowsci, jak na kombinezon za ciepło to w co innego włozyc taka dzidzie w drodze ze szpitala ? 
ale jednej rzeczy nie przestane sie bac kapania!!!!Co do kombinezonu.. to jeszcze zdania nie mam.. Jestem zakochana w tych "misiowych' np z Mother care takie z uszkami i kolorki jak zwierzaczek npAle toć to w Anglii nawet w "zime" nie widzialabym zastosowania na taki gruzby kombinezon..
Mój mąz ma urodziny 9 stycznia i z tego roku mam fotke w tym dniu mu zrobiona w parku, na tle zielonej trawy w rozpietej kurtceA w marcu.. nawet na sile cos ciezkoz tymi kombinezonami na ta pogode tutaj.. A to rodzi inne watpilowsci, jak na kombinezon za ciepło to w co innego włozyc taka dzidzie w drodze ze szpitala ?
![]()
...kupiłam...skarpetki