• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
ja się za to nad koszulami zastanawiam. chyba kupię w sklepie bo boje sie, że zamist koszuli do karmienia to namiot cyrkowy sobie kupię. tak opisuja te rozmiary, że nic z tego nie wynika. :eek:

ja nakupowałam koszul w rozmiarze L i chyba przesadziłam z rozmiarem bo wielkie troche są :D ale jak juz mam to niech będa :P tyle mam ubranek dla dzidziusia nowych i używanych że chyba niedługo po porodzie będe sprzedawac :P

Ostatnia edycja:
ja właśnie zaryzykowałam. kupiłam jedna koszulę m-ke na próbę. mieszczę się normalnie w zwykłe m-ki i kobiety ze sklepów dla kobiet w ciązy mówiły mi, że ubrania ciążowe nalezy generalnie brac w rozmiarach sprzed ciąży. zobaczymy. w razie czego bedę miec koszulke na potem.

Szukajaca nie przejmuj sie! zostan i czytaj mamy tu wiele doswiadczonych dziewczyn z ogromna wiedza :-)

A ja nie wiem co już myśleć.. czytam Was, macie juz praktycznie wszystkie wszystko! A ja.. czuje sie jakby mnie to nie dotyczyło :confused: No ale zostalo jeszcze troszke czasu..
Teraz mężo wkoncu dwa dni wolne bedzie mial to podjedziemy do tesco, ikea, tkmaxx itp i zobaczymy czy cos mozna okazjonalnie nabyc, ale bez parcia i pospiechu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry