Chyba powoli teraz na mnie przychodzi kolej opanować ten wątek
Wyprawa na zakupy bardzo udana- choc pewien zakup nie planowany na razie, ale jak tu przy takiej cenie sie powstrzymać??
Wyprzedażowo z mothercare sterylizator do mikrofali aventu - jednak zdecydowalam sie na ta firme. A takze na mikrofalowy, bo uswiadomilam sobie, ze KIEDYŚ po tej przeprowadzcce to trzeba bedzie i mikrofale kupic, wiec elektryczny sterylizatro i mikrofala- bezsensu.
No i nie planowana zupełnie mata edukacyjna

Chcialam ja ale zdecydowanie pozniej, moze nawet hen za leżaczkiem.. No ale przecena z 40 za 20 funtow, i to ta z miekimi sciankami ( czesto u kolezanki po chwili nieuwagi malenstwo sie wygramalało z normalnej maty na podloge) ... No jak tu sie oprzec ;-)

No i dokupione 7 bodziaków 0-3 msc ;-) Na ten rozmiar mam troche tez z dlugim wiec na poczatek starczy, zobaczymy jakie to małe moje wielkie sie narodzi i ile czego bedzie trzeba. Wazne , ze na staert jest ( pajacykow tez mam w okolicy 62 cm sporo). Naprawde nie wierze mimowszystko, ze on bedzie miał mniej jak 56!

No i do tego ta kołyska.. Konto w jednym tygodniu uszczuplone ale jaka jestem szczesliwa!