• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
moim zdaniem takie maty można kupic tylko przy wcześniaku i gdy są ku temu wskazania dziecko zapad na bezdech czy ma inne dolegliwości, na zapas nie ma sensu, tak też nam położna mówiła w szkole rodzenia.

Chyba powoli teraz na mnie przychodzi kolej opanować ten wątek :happy:

Wyprawa na zakupy bardzo udana- choc pewien zakup nie planowany na razie, ale jak tu przy takiej cenie sie powstrzymać??

Wyprzedażowo z mothercare sterylizator do mikrofali aventu - jednak zdecydowalam sie na ta firme. A takze na mikrofalowy, bo uswiadomilam sobie, ze KIEDYŚ po tej przeprowadzcce to trzeba bedzie i mikrofale kupic, wiec elektryczny sterylizatro i mikrofala- bezsensu. :happy:

DSCF0141.jpg

No i nie planowana zupełnie mata edukacyjna :zawstydzona/y: Chcialam ja ale zdecydowanie pozniej, moze nawet hen za leżaczkiem.. No ale przecena z 40 za 20 funtow, i to ta z miekimi sciankami ( czesto u kolezanki po chwili nieuwagi malenstwo sie wygramalało z normalnej maty na podloge) ... No jak tu sie oprzec ;-)

DSCF0139.jpgDSCF0145.jpg

No i dokupione 7 bodziaków 0-3 msc ;-) Na ten rozmiar mam troche tez z dlugim wiec na poczatek starczy, zobaczymy jakie to małe moje wielkie sie narodzi i ile czego bedzie trzeba. Wazne , ze na staert jest ( pajacykow tez mam w okolicy 62 cm sporo). Naprawde nie wierze mimowszystko, ze on bedzie miał mniej jak 56!

DSCF0138.jpgDSCF0143.jpg

No i do tego ta kołyska.. Konto w jednym tygodniu uszczuplone ale jaka jestem szczesliwa!

Angel mata extra mam podobna i myśle me maluchy bedą zadowolone ;-) ciuszki mega słodkie ... Uwielbiam ciuszki ale już przysieglam sobie ze nic nie dokupie to gorsze jak nałóg ;-) ale za to ile daje szczęścia nawet głupie skarpetki sprawiają tyle radości ;-) Hihi

Co do maty tez zastanawialam sie nad angelcare w zestawie ale zdecydowalam sie babysense II bo ma 2 maty , najpierw używa sie tylko jednej a jak malenstwo podrosnie dodaje sie 2 mate wiec jak malenstwo sie wiercic zaczyna i tak go sensor złapie ;) będę spokojnie spać mam nadzieje .

Co do maty tez zastanawialam sie nad angelcare w zestawie ale zdecydowalam sie babysense II bo ma 2 maty , najpierw używa sie tylko jednej a jak malenstwo podrosnie dodaje sie 2 mate wiec jak malenstwo sie wiercic zaczyna i tak go sensor złapie ;) będę spokojnie spać mam nadzieje .

No ja mam tą AngelCAre z dwoma matami:-) Były do wybory z jedna lub dwiema, ale zdecydowałam sie na dwie:-)

Właśnie te koloooooooorki coś pięknego :-)

A te maty nawet nie wiedziałam o nich teraz obczajam na ebay moze to bedzie jedna z tych rzeczy co zobacze jak w aukcjach z drugiej reki wychodzi cenowo ;-) Bo tak musowo to chyba nie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry