• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Vilandra fartuszek jest świetny , piękna pamiątka ;) musisz swojej dzidzi w nim zrobic zdjęcie i jak będzie większa pokazać . Szkoda ze ja nie mam takich pamiątek ;(((( zazdroszczę

No obowiązkowo :-D Toż wiem to, odkąd tylko zobaczyłam ten fartuszek parę lat temu, kiedy jeszcze o dzieciach nie myślałam. A może i następne pokolenie przetrwa?? Kto wie...

Patrzcie jakie piękne kołderki znalazłam :
KateMade.pl - świat stworzony moją ręką

Jak bym była pewna na 100 % płci to bym chyba taką wzięła
br1.jpg

Vilandra oj fotka maluszka w fartuszku obowiązkowa :tak:

widze, że szalejecie z zakupami - zazdroszczę, bo my póki co nadal czekamy na obiecane ubranka (jeszcze chyba tydzień ;-)) ale za to mamy juz fotelik i łóżeczko, z którego można zrobić potem tapczanik.

A ja męcze ostatnimi dniami druty (najwygodniej mi siedzieć w fotelu z nogami w górze i poducha pod plecami :sorry2:) i to efekt 3 dni mojej nauki

sweterek (mój pierwszy)
_IGP6534.jpg
i czapeczka robiona na okrągło bez zszywania
_IGP6536.jpg
a w planach jeszcze portki do kompletu :tak: mam tez skarpetki, które robiłam jeszcze w zeszłym roku i zaczęty kocyk na szydełku, tylko skończyła mi się jedna włóczka i muszę dokupić;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry