• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

Vill- super pamiątka, zdjęcie w fartuszku dziecięcia obowiązkowe! Ja też mam swoje sukieneczki z dzieciństwa:)
Mata - super rzeczy robisz, ale niunia będzie miała fajnie z taką zdolną mamą!
a ja znalazłam sklep z cudną bielizną , zakochałam się w koszulkach do karmienia
Biustonosze do karmienia, staniki do karmienia: HOT milk, Cake lingerie, Alles
bardzo ładne rzeczy są tez tutaj:
http://alles.pl/sklep//produkty/mamabyalles/index.php?cid=100&mid=172
czy któraś z Was miała bieliznę tej firmy Alles? To jest polska firma, ale chyba tylko online sprzedają, bo w sklepach jej nie widziałam, a szkoda.

Ostatnia edycja:
reklama
co Wam powiem...to wam powiem...
wszystko juz mam - zostaje tylko apteczka i kilka kosmetykow ;o

ale, ale..jaki fartuszek piękny...
też mam fartuszko-śliniaczek z czasów jak byłam niemowlaczkiem (prababcia mi uszyła)..przy okazji wrzucę zdjęcie. uwielbiam stare ciuszki, a szczególnie te koronkowe, falbaniaste sukienki :D

Ostatnia edycja:
Mata WYPAS!!!! ślicznie
Ja będąc na przymusowym wolnym od pracy z nadmiaru wolnego czasu tez odnalazłam druty i szydelko ;-)
Szliczko- golfik dla starszego synka
Czapka wiosenna dla bratanicy
I butki dla malucha ;-)
Obecnie dziergam skarpetki dla syna

Jak sie podobają?

no to Manta kosisz:D Ja generalnie większość mam, ale nie ogarniam tego bo część u mamy,część u teściowej, resztę ma siostra, trochę u mnie,a jeszcze paczka z allegro w drodze, teraz trzeba to do kupy zebrać;D
agusia kolejna zdolniacha na forum, super dziewczyny! ja bym nie miała cierpliwości do szydełkowania i drutów.

Amandla - ja od dlugiego czasu mam wszystko spisane z lekko wygórowaną ceną (za kazdą pierdołę).. lista wydrukowana..obok ceny wygórowanej (tej ktorą przeznacze na dany przedmiot) obok wpisywałam na zakupach cenę faktyczną:) i odznaczałam co mam... a spisaną miałam kazda najmniejszą rzecz... czy to nozyczki, czy ceratka, czy czapeczka, czy skarpetka.. porządeczek był i wszystko ogarnięte pięknie:))) a do tego wyszło polowe taniej z cen faktycznych niz z cen sugerowanych więc to co odkladalam na wyprawkę ... w polowie zaoszczędzone i będzie na wizyty u doktorka i kolejne wydatki tuż po porodzie:D
nie lubię nie wiedziec co jak gdzie dlaczego skąd po ile itd:P haha

kasiulka - za dużo o mnie myślisz "bejbe" :cool2: mialaś na mysli matę :P ja nie czaruję w taki sposób na obecną chwilunię:D

reklama
Mini - bo pod innym względem szkoda gadać? ahhahaha:-D:-D od 2-3 dni mam nawet uporządkowane i sposane co gdzie jak i w jakich terminach pozalatwiac w urzędach...
czasami mnie przerażają moje szczegółowe zapiski,ale... jestem spokojniejsza jak wiem na jakim wózku jadę:D

to teraz pozostaje mi obserwowac jak tam wasze zakupy się mają dziewczęta. Oby szło pięknie i gładko:D

Amandla -ta skrupulatność to... to jak z tym, ze się słyszy tylko to co się chce uslyszec:P haha. Chociaz coraz częsciej to zjawisko mnie dopada. Starzeję się...a poz a tym robię się coraz bardziej do mamy mej podobna ;o

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry