• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
Vill - śliczny fartuszek,fanie mieć takie pamiątki z dzieciństwa,Ja jak miałam 9 lat to ubranka po sobie zużyłam dla lalek ehh.
Mata i Agusia bajka zazdroszczę talentów.
Manta -kupuj warto mieć taką podusie :-)

kupie, kupie...i tak dla siebie musimy tez kupic poduszki i koldre, a tak to mi taniej wyjdzie... na teraz bede miala poduche długą dla siebie do podlozenia pod brzuch i miedzy nogi, a pozniej bedzie jako poduszka dla nas no spania...tylko koldre pozostanie mi dokupic i aaaaligancko:D

Parampampam pam :D
No i poszłam za rada i weszłam na ebay...i po coz mi to bylo hehe ;-)
Chcialam kupic jakis cienszy kombinezonik na wyjscie ze szpitala- no i znalazlam a, że i kilka innych opcji bylo , do teka kazda za funta wylicytowana :zawstydzona/y:

To o to głownie chodziło ( nie za gruby my teraz mamy 10 stopni hehe )

eBay - The UK's Online Marketplace

A te no cóż aż się prosiły!

Manta ta czapa to na szydelku ;-) ja juz z nudow i nie uwierzysz ale to pierwsza robotka na szydelku jaka wykonałam, siedzialam na necie i uczyłam sie schematów :o

Angel ja mam tak samo na ebay ;-) ciuszki śliczne , tez lubię tygryska i wogole Kubusia , roo , itd
Ja tylko żałuje ze ta pora roku i car boot'ow nie ma - uwielbiam

No ja własnie mam tak ze podoba mi postac tygryska i motywy jego na ubrankach itp ale sam kubus i ta bajka to mnie az leczy :-D:-D
Ciekawe jakie beda na zywo pierwszy zakup na ebay ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry