• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla Mamy i Dzidzi

reklama
wiec nie tylko ja mam zakonczone zakupowe show:D

aaaaa, właśnie! Mamy wiedzące więcej niż ja... co do emulsji do kąpieli: Oilatum, Oilatum Soft czy Oillum 2w1 ? (nie pamiętam tej ostatniej nazwy dokladnie, kurka-rurka) ... który najlepiej zakupic? bo właśnie zgłupiałam... i siedzę...i dumam - a nie lubię Google i tysiąca roznych zapisków, zapisek....bla,bla.

a moze w ogole zwykła parafina do kąpieli i tyle na temat... ?
sama sobie dzis namieszałam. Mam zwykły Oilatum, ale zaczelam sie zastanawiac... ahaha

Ostatnia edycja:
Manta - ja kupuję Oilatum SOft na początek... nic co jest ileś tam w 1 mnie nie przekonuje <jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego..> a ten zielony Soft jest jak nazwa wskazuje delikatniejszy po prostu... Ja używałam go z Jagodą pół roku, bo nic innego nie mogła... I teraz też mu zaufam;-)

Manta - bo tego jest mnóstwo.. Oilatum, Oillan, Emolium, Balneum i wiele innych znanych:-D wszystko podobno to samo tylko inne nazwy i ceny:tak::tak: ja na początek kupuję oryginał Oilatum Soft, a potem spróbuję Oillan a później przeżucę się na Hipp jak ze skórką maluszka nic się nie będzie działo;-)

ciekawe czy skonczy sie tak, ze nie bedziemy ladowac kasy w te całe ZNAAAANE firmy... a bedziemy uzywac mydelka dla bobasow i troche oliwki do wanienki. ahahah.
albo w podskokach po parafinke ;p
w koncu w Oilatum substancja czynna to parafina z tego co widzę. ;p
Zobaczymy co to będzie:D

Manta - jeżeli dziecko będzie zdrowiutkie i bez uczuleń i zmian skórnych to pewnie że mydełko. Ja jak napisałam na 1wszy mc chce Oilatum a potem będę próbować z tańszymi....

a ja zobaczę na początku chyba jak reaguje np na mydelko bambino..jezeli bedzie cacy to swietnie, a jak zacznie sie cuś dziac to zaczniemy się bawic z Oilatum itd.. o!
dziękuję za naprowadzenie mnie do wysunięcia wniosków, ktore mi odpowiadają:P

reklama
Kamilaedi super ja już mam wszystko poprane , poprasowane i w komiczne ułożone ;) ale korci mnie żeby jeszcze raz - jakaś dziwna jestem , ale kocham te przygotowania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry