• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Nie ma reguły z tymi rozmiarami a i USG często się myli. Ja myślałam, że moja Zuzia będzie długa, bo oboje z mężem jesteśmy wysocy i też większość ubranek kupowałam w rozmiarze 62. A tu okazało się, że mała miała zaledwie 52cm i do tego chudziutka była, także w ubrankach 62 wyglądała jak "pajacyk". Miałam chyba ze 2 sztuki kaftaników i śpioszków w rozmiarze 56, ale to za mało. Babcia stanęła na wysokości zadania i popędziła do sklepu, aby dokupić jeszcze kilka sztuk.

reklama
W poniedziałek kupiłam kombinezon dla maleństwa w Smyku była totalna wyprzedaż, po 40 zł, rozmiar 68 więc mam nadzieję że w tym wyjdziemy. Mój brat swojej córce kupił taki sam, tylko różowy w zimie i zapłacił 150 zł ;)

DSC00120.jpgDSC00121.jpgDSC00119.JPGJa akurat kupiłam w galerii krakowskiej, dla dziewczynek były 3 rodzaje, na chłopca tylko jeden do wyboru, tak z 40 sztuk zostało w poniedziałek przynajmniej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja dostalam bialy kombinezon od siostry.. musze sprawdzic jaki rozmiar, tylko taki mega zimowy.. no ale listopad to juz w sumie zimna.. wiec moze sie przyda akurat na wyjscie ze szpitala..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry