• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Przegladam rozne produkty zwiazane z ciaza i wyprawka na allegro i znalazlam majtki z siateczki wielorazowe i wklady na czas pologu oraz majtki jednorazowe z juz zamontowanym wkladem.. bedziecie ktores z nich kupowac? Nie wiem ktore lepsze.. :/

WIELORAZOWE majtki POPORODOWE SIATKOWE- R1 do120cm (1096610220) - Aukcje internetowe Allegro
PODKŁADY POPORODOWE __Ginekologiczne__ 27x7,5 cm (1096598953) - Aukcje internetowe Allegro

Jednorazowe majtki POPORODOWE___BabyOno__ 5szt __M (1096621624) - Aukcje internetowe Allegro

Co myslicie o pasach poporodowych? Ja nawet nie wiedzialam, ze takie cos jest do teraz.. czy ktoras z was uzywala?

http://www.allegro.pl/item1088248607_poporodowy_pas_brzuszny_pani_teresa_kolory_m.html

Ostatnia edycja:
reklama
elzu ja nie uzywalam, bo mialam to szczescie, ze praktycznie zaraz po porodzie moj brzuszek byl plaski i specjalnie nie musialam sie nameczyc, zebt wrocic do formy. Jednak wiele moich znajomych kupowalo sobie taki wlasnie pas poporodowy, zeby szybciej sciagnac brzuszek i byly bardzo zadowolone:tak:

I ja dolaczam do tych dziewczyn, ktore nie maja jeszcze kompletnie nic dla swojego maluszka:sorry2: I szczerze mowiac niewiele mam zamiar kupowac, bo wiekszosc rzeczy mam zamiar uzywac po synku, nawet jesli rzeczywiscie urodzi sie dzieczynka:tak:

Dziewczyny przyszła mi ta bluzeczka z allegro o której wspominałam parę dni temu:

Top podkreślający brzuszek , producent - wiskoza (1092923628) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem bardzo zadowolona :) Ja kupiłam różową i jak dla mnie kolor o wiele lepszy niż na pokazanym zdjęciu :) Świetnie wygląda na brzuszku, materiał super i co ważne jest fajnej długości :) Trzeba się tylko podowiadywać jak mają z rozmiarami... Ja bardzo polecam bo jest bardzo zadowolona :)))

Nom, a ja przejrzałam otrzymane ciuszki i wyszło mi, ze w rozm 56-60cm mam:
1 kombinezon welurowy
2 śpiworki na zewnątrz
1 kurteczka welurowa niebieska
3 półworki (taki worek na ramiączkach)
12 pajacyko-piżamek, w tym 3 welurowe
6 body z długim
7 body z krótkim
3 śpiochy (1 spodenki, 1 bawełna, 1 welurowe)
2 kaftaniki

9 cienkich czapeczek
4 niedrapki
15 par skarpet
10 par „bucików’

no to wychodzi na to, że mam do dokupienia kilka śpioszków i kaftaników
no i pozostałe gadżety do łóżeczka i pieęgnacji :)

Trusia77 Cena z materacem ok 200 funtów. Wiem trochę drogo - ale do 4 lat mam spokój - po łóżeczku jest łóżko, poza tym jest bardzo ale to bardzo solidne. Ja też chciałam drewex a dokładnie mocca lub sahara. Jednak przekonał mnie rozmiar cosatto (140x70) + funkcjonalność do 4-5 lat.

Tofiś bardzo ladne, rozumiem ze skoro sluzy tak dlugo to sie rozsowa jakos dno? Pozostale mebelki z kompletu tez zamierzacie kupic do pokoju dzidziusia? Slicznie wygladaja ale pewnie bardzo drogie, co?

lasotka, to juz masz prawie wszystko :) ja tez dzisiaj spisalam, ale mam duzo mniej takze bede powoli myslec co dokupic :)

Tofis - faktycznie łóżeczko bardzo ładne :) Ja mam naprawdę baaaardzo podobne tylko z firmy Gluck. Też jest bardzo solidne i liczę ze na długo posłuzy małemu :) Kolejny zakup który mnie czeka to podusia, kołderka i pościel :)

reklama
Cena rzecziwiście dość wysoka. Ja chciałabym coś tańszego bo wolę co jakiś czas zmieniać, więc tańszego nie będie mi żal wystawić

Już u nas upatrzyłam z drawexu za 220+ materac gryka-kokos 72zł + pościel (z allegro)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry