• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ja sobie pozwoliłam na droższe łóżeczko bo nie będę kupować przewijaka - moja komoda ma odpowiednią wysokość - kupię tylko górę na przewijak i już.

Kasia_B poszukaj przez google , jak nie z cosatto to może jakaś polska firma robi wymiar 140x70 .

Takich firm co robia u nas 140x70 jest też sporo :-) ale mi się to Twoje strasznie podoba :-) poszukam ...

Edit
Już znalazłam ... trudne to nie było ;-)
kosztują u nas tyle co u ciebie mniej więcej...

Kasia_B cosatto robi kilka modeli, białe wygląda też ślicznie - ale mi do mojej komody pasuje ciemne :) A tak w ogóle to się w nim zakochałam jak je zobaczyłam (już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie, pewnie będę zaglądać do tego pokoju co chwilę :) :) :)

No tak ... jednak dokładnie ten model kosztuje juz 1200 z kawałkiem ... całkiem sporo niestety ... a najtańsze (też śliczne) tak około 950 :-)
oj widzę, że z łóżeczkami będę miała nie mniejszy problem niż z wózkiem ;-)

To tak jak ja :)
Z trzech wózków zostały 2 - ja chcę x landera xa a mój mąż chce Jane (model jeszcze nie do końca znany - za 2 tygodnie pojedziemy pojeździć po sklepie z wózkami) więc zobaczymy jak to będzie z tymi wózkami

Ja bym jeszcze dopisala

aspirator do noska albo gruszka
nozyczki do paznokci dla maluszka

I mam pytanko, czy szczotka do wlosow jest niezbedna? Bo jak sie urodzi dzidzia lysa? Czy poprostu przeczesuje sie nawet jak malo wlosow jest, zeby wymasowac troszke glowe?
Co do przewijania na lozku, to ja tez tak planuje przynajmniej na poczatku bo dzidzia bedzie w kolysce ale tak sobie myslalam, ze jak w nocy nakarmie i bede chciala przewinac a moj D bedzie sobie spal to wolalabym gdzies indziej niz na lozku zeby go nie budzic niepotrzebnie, tylko nie wiem zabardzo gdzie.. mamy w sypialni biurko.. moze na nim rozlozyc kocyk i na wierzch cerate albo mate do przewijania?

reklama
Będę się starała na bieżąco tą listę aktualizować i poprawiac. Na razie wkleiłam to co było w niezmienionej formie, żby było od czego zacząć :-)

co do szczoteczki do włosków to przydaje się chyba nie tylko do przeczesywania, ale głównie żeby delikatnie pozbywac się łuszczącej się skórki (o ile czegos nie pokręciłam)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry