• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Wlasnie zamowilam z internetu pojemnik na pieluszki z tomme tippe, nie zamierzalam go kupowac wcale ale pozniej wyczytalam ze promocja.. i sie skusilam jednak, za pojemnik i 6 wkladow do niego zaplacilam 25f to jakies 120zl, a w polsce sam pojemnik tyle kosztuje, to chyba nie najgorzej.. niby jeden wklad starcza na miesiac ale czytalam opinie mam, ze czasami na krocej.

reklama
Uważam ze to jest jeden z lepszych zakupów wyprawkowych i też zamierzam się wtaki kosz zaopatrzyć :)
Dla MIkusia nie kupilismy bo dopiero moja bratowa w styczniu mnie uświadomiła o istnieniu czegoś takiego aaaa Miki jest już odpieluchowany :-)

Ja potwierdzam :) Agata swoja pierwsza paczke miala z pampersa, bo dostala w prezencie jeszcze zanim sie urodzila, jak tylko zeszla mama zaczela kupowac babydream i do tej pory korzysta :)

Ja kupiłam teraz chusteczki babydream (z jakimiś olejkami) nie są świetne, ale ujdą, ale te zwykłe babydream są ok, godne polecenia, zwłaszcza, że są też w małych paczuszkach po 12 sztuk, więc zawsze awaryjnie można mieć taką paczkę w wózku czy w torebce:-)

Ja jeszcze nie miałam w planach dziecka, ale już wiedziałam, że taki kosz na pieluszki jak będę miała dziecko to na pewno kupię :-)
Od tego weekendu zaczynamy zakupy - ale pierwszym będą pudła, w których to będziemy trzymać dopóki się nie przeprowadzimy :-)

Ja jeszcze nie miałam w planach dziecka, ale już wiedziałam, że taki kosz na pieluszki jak będę miała dziecko to na pewno kupię :-)
Od tego weekendu zaczynamy zakupy - ale pierwszym będą pudła, w których to będziemy trzymać dopóki się nie przeprowadzimy :-)
Wiecie co jak czytam o Waszych przygotowaniach na przyjście dziecka na świat to zaczynam tęsknic za ciążą:-) Chciałabym drugie dziecko, ale mój synuś ma dopiero 4,5 miesiąc....to chyba troszki za wcześnie:-(

to jest fajny bajer, ale jeden wklad to chyba tylko na 28 pieluszek a z tego co slyszylam to z poczatku tych pieluszek 10 dziennie idzie, wiec chyba jak cos to lepiej z poczatku nie uzywac tego pojemnika tylko poznije :)

reklama
to jest fajny bajer, ale jeden wklad to chyba tylko na 28 pieluszek a z tego co slyszylam to z poczatku tych pieluszek 10 dziennie idzie, wiec chyba jak cos to lepiej z poczatku nie uzywac tego pojemnika tylko poznije :)
Na początku to w zasadzie co karmienie to kupka, więc pieluszek może być własnie 10 albo i więcej, zatem bez problemu napełnisz cały zwykły kosz na śmieci:-) Po prostu śmieci się wtedy wurzuca każdego dnia i tyle:-) Choć ten kosz to fajny gadżecik...tylko czy wart swej ceny...mój kolega kupił sobie go na dzień ojca bo jest "bardzo na zapachy wrażliwy";-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry