ja też nie wiem jak z tym praniem, dostałam masę ciuszków i nie wiem czy wszystko pierze się w maxymalnej temp? niektóre wydają mi się takie delikatne że aż strach wrzucać do pralki....
używa któraś Persila? jest w żelu taki biały ... ja zawsze używałam Parsil żel ale te zwykłe, niby biały jest do ubranek... ale nie chce kupić 3 litrów żeby mi później stało jak się okaże że to lipa.
W ogóle to fajnie tak poczytać co kupujecie

ja to tylko kupiłam na targach Mother&Baby smoczki Lovi które świecą w ciemności- jak wypadnie to nie trzeba świecić światła
Co chce kupić to się każdy awanturuje że po co mi to już teraz, aż mi się przykro robi i nie ma tej radości- tak poczytam Wasze to się cieszę z Wami
Wszystko co już sobie gdzieś upatrzę to zaraz ktoś "dajże spokój, ta czy tamta ma to Ci da" i tak mam już 3 siatki ciuszków- ładne ale sama raczej kupiłabym coś innego- no ale skoro jest to po co wydawać na inne...
Foczkę i wanienkę też dostałą- wolałabym z termometrem ale cóż... łóżeczko mamy dostać od szwagra- chciałabym takie już z przewijakiem no ale ... przewijak nam pożyczą inny- taki na komodzie - duże to no ale jest... Wózeczek marzył mi się taki granatowy, duże koła... ale znajomy mamy już wysłał ze Stanów- zielony i niefunkcjonalny moim zdaniem (facet nie ma dzieci i sam wybierał...)- no ale o moje zdanie nikt nie pytał... Są takie fajne ręczniki z kapturkami, chciałam w Entliczku kupić z misiem, no ale teściowa już kupiła zwykłe białe ... trzy. Kurde! jak to wszystko tak zaczęłam spisywać to aż się wkurzyłam że tyle tego i nikogo nie obchodzi co ja bym chciała!! A ja taka D... wołowa i się tak dałam....