• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Też chciałam kupić gąbkę, no bo pielucha to jakoś tak ... ale wszędzie piszą: BAKTERIE BAKTERIE !! :/
Czytałam taki artykuł, i właśnie po nim się tak do gąbek zraziłam>ale nie umiem teraz znaleźć ...
...chyba kupię, a czy będę używać to jeszcze zobaczę ;D

Dzisiaj z tą wanienką to też ładnie wycudowałam, wybrałam zwykła nie profilowaną (z tych większych) różową ...
Zapłaciłam i w ogóle, wyszłam ze sklepu i zaczęłam się drzeć na mojego T że to może za duża, że nie taki różowy miał być ... -masakra, nie wiem co we mnie wstąpiło.
A mój biedny bezradny Tomuś powiedział że jak ta będzie zła to kupimy jeszcze jedną ;D
Jezuu jakie ja mam humory, przecież nie będę drugiej wanienki kupować, poza tym ta jest dobra :-)
Nie wiem jak on ze mną wytrzymuję :zawstydzona/y: :-D

reklama
Co do proszku to ja uzywalam Jelp :) i sprawdzil sie super, pieluchy ida jak woda, ale moj syn byl dosc spory i pamietam ze paczka mi zostala bo musialam zmienic na wieksze. Jak to sie mowi co karmienie kupka :)) A co do podkladek to ja nie uzywalam przy pierwszym dziecku i teraz tez nie chce, pewniejsza jestem jak ja trzymam dziecko przy kapaniu :))

nie wiem czy gabka do kapieli jest az tak potrzebna w sumie one zmieniaja kolor od plynow a do tego nie sa zbyt wygodne moja siostra po pierwszej kompieli zrezygnowala z niej i maluchy poprostu lezaly na pieluszce tetrowej w wanience ja chce wanienke z podgrzewaczem i termometrem ale to dopiero w polsce kupie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry