• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
ojej...nie ma tego złego....zamiast wyparzać będzie sterylizować:-) spoko w zasadzie co to za różnica:-) i tak najgorsze jest mycie tych butelek a do zmywarki nie można ehh....

A i jeszcze w kwestii pieluszek to pamiętam jak na szkole rodzenia położne bardzo chwaliły te z rossmana chyba babydream, mówiły nawet, że na oddziale je stosują....nie wiem nie testowałam, więc nie potwierdzam i nie zaprzeczam;-)

Hej

Przy Sebie po miesiącu okropnych wrzasków kąpielowych dostaliśmy od sąsiadki (nie wiem czemu ;-) ) taki leżączek do kąpieli Drewex Leżaczek kąpielowy

Wrzaski minęły jak ręką odjął. Tak więc polecam, szczególnie przy pierwszym maluchu. Fajne jest to można uprać i się nie ślizga.

Mialam identyczny ale ani razu go nie uzylam, jakas kolezanka mi dala razem z ciuszkami :) szczerze to nawet nie wiedzialam do czego sluzy a znajoma pewnie myslalam ze wiem i nic nie mowila, dopiero ktos po czasie mi powiedzial ;)) u mnie tradycyjna pieluszka tetrowa sie sprawdzila na poczatku :)

reklama
A i jeszcze w kwestii pieluszek to pamiętam jak na szkole rodzenia położne bardzo chwaliły te z rossmana chyba babydream, mówiły nawet, że na oddziale je stosują....nie wiem nie testowałam, więc nie potwierdzam i nie zaprzeczam;-)

Ja potwierdzam :) Agata swoja pierwsza paczke miala z pampersa, bo dostala w prezencie jeszcze zanim sie urodzila, jak tylko zeszla mama zaczela kupowac babydream i do tej pory korzysta :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry