• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
a jeszcze zapytam ta wanienka to ma odplyw pod tym listkiem,a pod kaczuszka to termometr???jak tak to za te pieniadze super sprawa musze wygonic kogos z rodzinki zeby mi kupili jak jeszcze sa i zostawili w domu niech czeka

Tak, pod listkiem jest odpływ ale z takiej delikatnej gumy. A pod kaczuszką termometr.
Nalałam do niej gorącej wody to się pokazało że za gorace a jak troche zimnej to że ok, więc póki co termometr działa.

A co do innych rzeczy z Biedronki to kupiłam tam raz dla córeczki szwagierki body to mówiła, że są bardzo dobre, choć zdarzyło mi się kupić komplecik dla większego dziecka (koszulka na szeleczkach i majteczki) i po dwóch praniach zrobiła się z tego szmatka. Więc trzeba sprawdzać bo różnie jest.

to normalne z ubrankami takimi z biedronki niektorymi ale jak na metce zerkniecie to pisze z czego one sa i jest taki polister ciuszki sa z niego idealne nie rozciagaja sie bawelna tez jest idealna ale ja akurat polecam prac ja w niskich temperaturach zreszta jak wszystkie ciuszki dla dzieci bo inaczej sie rozciagna jak gacie!!;-)to super ,ze dziala dzis zadzwonie i powiem zeby mi kupili i jak bede wracac to nie bede tachac wanienki juz do samochodu tylko samolotem wrocimy a graty te najbardziej potrzebne do autka wrzuce!!a jak tam z ciuszkami upatrzylyscie cos??ja dzis zakupie polspiochy bo sie bardzo przydaja i sa wygodne!!jeszcze chcialam kupic dzis spiworek taki na szelki i kilka par skarpetek no i oczywiscie sliniaki z rekawkami jak kaftaniki wygladaja ale bardzo fajne sa i dzidzia sie nie pobrudzi tak latwo;-)

Niestety nie zawsze na tych metkach jest tak jak w rzeczywistości.
Kiedyś w "Dzień dobry TVN" był test ciuszków dziecięcych, gdzie na wszystkich pisało że 100% bawełny a tylko w niektorych przypadkach było to zgodne z prawdą.

a ja dzis jak rozwieszalam ogloszenia o zaginieciu goldena, weszlam do pepco.. chcialam cos kupic, ale jak na zlosc nie bylo nic co by sie nadawalo i dla chlopca i dziewczynki. To chyba przeznaczenie mowiace ze lepiej zebym odczekala az dowiem sie kto mieszka u mnie ;)

tak to normalne ale jesli potrzesz reka po materiale i bedzie gladki taki delikatny jak puszek to jest w 100%bawelna jesli ktos z rodziny zna sie na materialach to zalecam zabierac taka osobe na zakupy np.mame kiedys mamy nasze lataly w bawelnianych bluzkach i pamietaja jeszcze jakie sa w dotyku na pewno!!;-)
a my dzis kupilismy malenstwu skarpetki 5par od0 do 3m. tylko zastanawiam sie bo jutro tu u nas idziemy kupic jeszcze kilka rzeczy czy nie zakupic pizamki takiej uniwersalnej dla bobka bo w sumie sie przyda ale czy bardzo co sadzicie??

eve19 jak macie asde w poblizu to w george'u w asdzie jest teraz wyprzedaz i sa sliczne pizamkowe spioszki i pizamki z polspiochami z kubusia puchatka :) w temacie zakupowym wklejalam fotke pare dni temu.. i to po 4f :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry