• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Elzu - też zastanawiam się nad taką poduchą, właśnie tą droższą, w kształcie litery C. Wcześniej spałam z poduszką między nogami ale już przestaje wystarczać - a słyszałam mnóstwo bardzo pozytywnych opinii na temat. No i potem do karmienia się też przyda..

W modercare są body na promocji 7 sztuk po 38 zł i mnustwo skarpetek, kupiłam 3 sztuki za 9 zł :) W KOŃCU coś kupiłam :):) fajne to takie malutkie :) ale nie mogłam wyjść ze sklepu, mega wyprzedaże

a moj marcin dzis zrobil zakup roku kupil rozowa mate w ksztalcie owieczki z rozowa grzywa i takimi palakami jak maty edukacyjne maja tyle ze na tych palakach jest tylko kwiatuszek z melodyjka i wydaje glos jak owca(bee)a rozmiarowo taka mala jak poduszka hehe mialam z niego ubaw ale dumny taki przyszedl z tym,ze hoho

reklama
super wanienka i jaka kolorowa hehe z tygryskiem i kaczusia boska tylko brzdaca brakuje :-Dwiecie co oplaca sie czasem coskupic w biedronce ja w tamtym roku kupilam kolezance bo dzidzie urodzila corke takie fajne dwa zestawy ubranek pajacyk z repampersem i skarpeteczki byly no super za 15zl z tego co pamietam ale nie do zdarcia byly sliczne moze w tym roku tez wam sie trafia;-)
a jeszcze zapytam ta wanienka to ma odplyw pod tym listkiem,a pod kaczuszka to termometr???jak tak to za te pieniadze super sprawa musze wygonic kogos z rodzinki zeby mi kupili jak jeszcze sa i zostawili w domu niech czeka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry