reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Meryan śicznego masz synusia :-) jejku jaki był rozkoszny... ja też chcę takiego :-)

Zaraz poszukam tej pościeli z drewexu...mi wczoraj kobietka powiedziała w sklepie że minimum to 2-3 komplety pościli.

Meryan piękny ten twój synus :) Miodzio, tylko schrupac :)
Ja tez gdybym niemiała w spadku łóżeczka to tez bym kupiła tamto, juz bym darowała sobie ta szufladke :) heh. Bo jest takie urocze :)

Kasiu...Mikołajek miał wtedy 4 miesiące..to był upalny lipiec...:)
Mysza...tę pościel mam do tej pory...i jest jak nowa,a "szargana" była nawet na przedszkolnym leżaczku naprawdę....dlatego teraz tez zdecydowałam się też na drewex:-),miałam też Klupsia...ale szybko się sprała:confused:

ja zmieniałam tak co 2 tyg., a prześcieradełko co 5 dni,
w domu też tak zmieniam pościel

Mysza, dwie posciele to tak optymalnie...ale lepiej mieć 3...;)
No i jak pisze Meryan jeśli nie ma wcześniejszej potrzeby to zmienia się pościel co ok 2 tyg...
Meryan Mikołajki to słodziaki sa jednak ;)

Meryan to twoj syneczek??? Wow ale sliczny, a bylam przekonana na poczatku ze to reklama tej poscieli :)))

reklama
Meryan poszukam tego drewexu w jakiś sklepach tylko że już poczekam na jutrzejszą wizytę.

Oczywiście z W. tak się wybrać do sklepu że dzisiaj mało co nie wróciliśmy z wózkiem... :-D

Do góry