reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Meryan jak tylko zobaczyłam to łóżeczko w sklepie dziecięcym to od razu się w nim zakochałam i już wiedziałam, że to jest to :-) będziemy je z mężem zamawiać jesienią i chyba z allegro bo w sklepie było w takiej cenie jak na allegro i bez szuflady. Oj jak ja uwielbiam chodzić po tych sklepach dziecięcych i oglądać te różne rzeczy :happy2:

reklama
Paulinko za 100???????? bardzo ładny zakup:-) Ja nie mam nic oprócz ciuchów które zostały po Alicji, wtedy tez bałam sie zapeszyc i nic nie kupowałam. Teraz nadal sie boje , chyba wstrzymam sie z zakupami do sierpnia-września

Ja juz mam łóżeczko i wózek przewijak ale oba te zakupy nie są jeszcze w moim domku :) i tak jak mowiłam troche ubranek pieluszek buciki :)

Tak jak pisałam wcześniej te duże rzeczy będziemy kupować na jesień ale mam już:
-4 duże paczki pampersów
-12 paczek chusteczek
-1 kocyk
-1 ręcznik kąpielowy z kapturkiem
-trochę ubranek w rozm. 56
-trochę ubranek w rozm. 62
Jakoś tak mam, że kupuję sobie już wszystko powoli i sprawia mi to ogromną przyjemność :-)

My jeszcze nic nie mamy dla naszego maleństwa.Tez tak w sumie odkladamy zakupy jak juz bedziemy znali plec, na sierpien i nastepne miesiace.
Elzu ja tez pierwsze 2-3 miesiace spedze za granica i zastanawiam sie nad tym lóżeczkiem turystycznym, chyba ze trafi sie jakas okazja i uda sie kupic taniej drewniane lóżeczko.A znajomi zajma sie potem sprzedażą po naszym wyjezdzie.

kokotka - tak za 100zł wszystko :) Kupiliśmy je od znajomych od znajomych ;) Bardzo bogaci ludzie a przy tym bardzo wporządku :) Nie mogliśmy przegapić takiej okazji :D Co jakiś czas ta babeczka posyła mi jakieś drobiazgi dla maleństwa bo jej już się nie przydadzą :)

No własnie trzeba korzystac z takich okazji :) Bardzo fajnie ze udalo Ci sie kupić łożeczko za takie male pieniadze :) To tak jak mi sie z wozkiem poszczescilo:)

A ja własnie sobie zajrzalam na allegro do łozeczek i normalnie az nie moge sie napatrzec na to łozeczko, tylko szkoda ze nie ma szufladki na dole. Ale nie wiem po co ja to ogladam jak i tak dostaje lozeczko i tez jest bardzo fajnie :) ale moze wam sie spodoba :)
http://allegro.pl/item1037038622_drewex_lozeczko_maly_mis_safari_hit_gratis.html

Ostatnia edycja:
Violett - my z mężem też oglądalismy to łóżeczko w dziecięcym i chcielismy je kupić... Ale jakoś dziwnym trafem odłożylismy to na troszkę póxniej i w międzyczsie trafiła się okazja na inne łóżeczko :) Te co pokazałaś jest naprawdę śliczne :)))

reklama
Do góry