reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

modlisia, a zwykly materacyk nie mozna podwiesic na tym poziomie wyzszym? Bo na sam dol klasc dzieciatko to bedzie ciezko.. tak po porodzie odrazu sie tyle schylac..

lori81, ja zagladam czasami na gumtree.com i zdarzaja sie rozne okazje na lozeczka drewniane, ale my nie mamy nikogo kto by nam pozniej mogl je sprzedac.. :/

Widze ze nie ma opini na temat kolysek, zadna z was nie stosowala? :)

reklama
Violett sliczne lozeczko, chyba sie dobrze zastanowie czy jednak nie kupic tradycyjnego :)

Tygrysek te co ty znalazlas te jest ladne i fajnie ze ma szuflade.

Ostatnia edycja:
Paulinko ale CI się świetna okazja trafiła.

violett widziałam wczoraj prawie identyczne tylko zamiast misia była żyrafka :-)

Ja kupiłam wczoraj poszewki Pościel 4 częściowa Gluck - Bear 602 EK | Pokoik maluszka | Pościel dziecięca | 4 - częściowa | MamaBebe.pl + do tego prześcieradło z falbanką.
Niestety nie widać dokładnie ale na tej pościeli jest taki fajny tyłeczek misia :-)

Łóżeczko chcę też z tej firmy Gluck, i chciałam włąśnie też z tą pupą misia ale niestety kolor jest koszmarny -> taki koniakowy, więc odpada.

Ja bede musiala niedlugo poszperac na allegor i innych stronkach i zaczac zamawiac, bo za miesiac jedziemy do Polski to bym akurat sobie wszystk odebrala. Fajnie ze podjaecie linki bo potem mozna skorzystac!

Elzu, raczej trudno będzie Ci materac włożyc na poziom wyzszy, bo w wiekszosci łozeczek jest on zaczepiany na rzepy i nie wiem czy wytrzyma dodatkowe obciązenie materaca. Poza tym dziecko nie będzie miało raczej żadnego zabezpieczenia bo ten poziom jest zbyt płytki a materac jeszcze dodatkowo zmniejszy wysokośc od ramy.

Mysza ja też mam właśnie z firmy Gluck :) Na górze łóżeczka są wygrawerowane takie sliczne dwa misie co trzymają się za rączki :) Aha i łóżeczko mam o jeden ton ciemniejsze niż pokazałam... Jestem naprawdę bardzo zadowolona z tego zakupu :)))

Paulinka mnie się właśnie bardzo podobają łóżeczka z tej firmy z taką przednią płytą z obrazkiem. Jak znajdę w necie konkretnie to które sobie upatrzyłąm to wkleję linka.

Meryan pościel kupiłam w normalnym sklepie...ale nie mieli kompletu więc musiałam zamówić i pod koniec tygodnia mają do mnie dzwonić.
Ale ceny takie same bo za komplet z prześcieradłem zapłącę 399zł.

reklama
modlisia, dzieki za info, wprawdzie ogladalam takie lozeczka w sklepie ale nie pomyslalam o tym :/ chyba jednak wezme od znajomych ta kolyske na poczatek, a w Polsce bedzie mialo normalne lozeczko - drewniane.

Do góry