reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Modlisia robi wrazenie, szczególnie w tych dziewczęcych kolorach jest przesłodka.Jak dla księżniczki!!!!

DSCN1779.jpg

DSCN1777.jpg

DSCN1778.jpg
Moje dzisiejsze pierwsze zakupy ubrankowe na dzien dziecka :)))
Kupilam jeszcze dwa kocyki! Tak na dobry poczatek.

mama2010 cudne ubranka :-) jakie rozmiary wybrałaś ?

Ja dzisiaj doszłam do wniosku ze ubranek do rozmiaru 68 mam już pod dostatkiem...no muszę jeszcze takie jakies zwykłe kaftaniki dokupić.

Dzieki Mysza, szczerze to pojechalam po bulki i ser a przy okazji kupilam cos dla małej :)
3 pajacyki kupilam w rozmiarze 56 a reszte w 62. W sumie nie wiem jakie roziary powinnam kupywac. Ja jak sie urodzilam to mialam 56 cm odrazu i boje sie ze jak kupie duzo malych to beda za male. A ty jak kupujesz?

reklama
No ja właśnie nakupiłam na początku 56 i teraz żałuję bo gdzie czytam tam piszą żeby zaczynam od 62...zawsze jak pod koniec ciąży będzie inforamcja że dzidzia jest malutka to można na szybko coś dokupić.
A poza tym takie 62 nawet jak dzidzia jest mniejsze to chyba jest wygodne i mnie się wydaje że nam rodzicom też łatwiej takie ubranko luźniejsze zakładać.
Ja 56, 62 i 68 mam już sporo...74 też już kilka mam.
Zastanawiam się ile wogóle jest tego potrzebne. Na pewno nie chcę się skupiać na tym że trzeba pralkę puścić bo ciuszków brak, ale znowu bez sensu nakupić nie wiadomo ile po to aby założyć jeden raz.

Do góry