reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Nie wiedziałam gdzie zadać to pytanie więc napiszę tutaj. Chciałabym kupić małżowi na święta jakiś fajny telefon i właśnie nie mam pojęcia jaki wybrać bo kompletnie się na tym nie znam. Żeby miał GPS, dostęp do internetu, e-mail. Cena do 1000zł, myślałam o Blackberry lub Nokii ale kompletnie nie wiem jaki model. A nie chcę pytać męża o zdanie bo chcę żeby to była niespodzianka. Jeśli któraś może mi coś polecić byłam dozgonnie wdzięczna :D

reklama
Daissy a z jakich telefonów korzystał do tej pory? Ja zawsze lubiłam takie gadżety i zawsze starałam się mieć jakiś fajny, "wypasiony" telefon. Kiedyś wyznawałam zasadę,że tylko Nokia jest jedyną i słusza marką,jak dostałam na 3 dni do zabawy Blackberry to nie umiałam się w nim połapać i wcale mi się nie podobał. Do SE w ogóle nie byłam przekonana i nie byłabym zadowolona gdyby mi ktoś taki tel sprezentował. Obecnie po kilku latach wierności Nokii już ponad rok temu przerzuciłam się na windows mobile i jestem zachwycona. Ma wszystko czego potrzebuje a jak czegoś nie ma to zawsze mogę doinstalować. Mój TŻ korzysta z systemu Android i też jest super-polecam-ciągle zagląda na market i dociąga nowe programy. My oboje mamy HTC i te marki mogę śmiało polecić. Natomiast co do cen tych tel zwłaszcza w PL się nie orientuje. Ja swój HTC HD2 dostałam gratis od operatora przy umowie na 18 mies a wiem,ze ten telefon jest dość drogi,TŻ ma HTC desire i też jest b.zadowolony.
Ale przede wszystkim kieruj się jego upodobaniami i poprzednimi markami-czy ciągle był wierny jednej marce czy przeskakiwał np pomiedzy SE,Nokią czy Samsungiem bądz innymi...

Dziewczyny nie wiem jak zapatrujecie sie na ciuszki z tesco ale do środy na wszystkie jest minus 30% ja kupiłam piękne bodziaki i śpiochy już na 68 z disneya :)

Ja też lubię ciuszki z Tesco - te z Disneya są naprawdę ładne, wkurzają mnie tylko tym, że najczęściej mają przyprasowanki a nie naszyte elementy... W każdym razie, jak mróz zelżeje to na pewno pojedziemy na jakieś małe zakupki :-)

Ja mam inny problem, jeszcze przed urodzeniem Maluszka kupiłam w Mothercare we Wrocławiu pajacyki (56), które dla mnie są największym hitem wyprawki. Mają wywijane rękawki (niedrapki) co jest rewelacyjnym rozwiązaniem bo skarpetki i rękawiczki Mały ściąga tzw. migiem. Poza tym są bardzo ładne i dobre jakościowo. Niestety, najbliższy sklep jest we Wrocławiu czyli do wiosny raczej się nie wybierzemy a na Allegro jest zatrzęsienie pajacyków typowo dziewuszkowych (róże, te sprawy). Mały właśnie wyrasta ze swojego rozmiaru a żadne inne mi nie odpowiadają tak jak te... Czy wiecie może czy jakaś inna firma robi takie pajace z rękawiczkami w jednym? Leoś będzie zobowiązany za wszelkie informacje ;-)

holly takie ciuszki dostaniesz w kazdym ciuszku za grosze sprowadzone z anglii wiem cos o tym bo moja kolezanka kupywala coreczce w tamtym roku ;) ale jesli chcesz to moge ci poradzic w ten sposob zebys poszla do zwyklego sklepu z brankami dla dzieci i zamowila kilka sztuk to ci przywioza moja mama Wiktorii zamawiala teraz pajacyki w sklepie u nas

reklama
Do góry